CANNELLA, Carlo
 Distribuzione geografica
Continente #
NA - Nord America 2.881
EU - Europa 2.016
AS - Asia 814
SA - Sud America 72
AF - Africa 9
OC - Oceania 4
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 1
Totale 5.797
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 2.861
IT - Italia 1.072
SG - Singapore 431
UA - Ucraina 334
IN - India 200
SE - Svezia 152
CN - Cina 145
FI - Finlandia 132
RU - Federazione Russa 91
DE - Germania 58
GB - Regno Unito 44
AR - Argentina 35
BR - Brasile 34
FR - Francia 24
IE - Irlanda 24
GR - Grecia 19
CH - Svizzera 16
TR - Turchia 15
BE - Belgio 11
MX - Messico 11
CA - Canada 9
NL - Olanda 9
ES - Italia 5
RO - Romania 5
SK - Slovacchia (Repubblica Slovacca) 5
ID - Indonesia 4
KR - Corea 4
PL - Polonia 4
ZA - Sudafrica 4
AT - Austria 3
AU - Australia 3
HK - Hong Kong 3
SC - Seychelles 3
TW - Taiwan 3
BG - Bulgaria 2
CL - Cile 2
DZ - Algeria 2
PH - Filippine 2
AE - Emirati Arabi Uniti 1
BD - Bangladesh 1
DK - Danimarca 1
EU - Europa 1
HR - Croazia 1
HU - Ungheria 1
IL - Israele 1
JO - Giordania 1
JP - Giappone 1
LT - Lituania 1
LV - Lettonia 1
MY - Malesia 1
NZ - Nuova Zelanda 1
PT - Portogallo 1
SA - Arabia Saudita 1
VE - Venezuela 1
Totale 5.797
Città #
Fairfield 336
Chandler 319
Woodbridge 202
Houston 181
Singapore 174
Ashburn 168
Rome 147
Ann Arbor 142
Jacksonville 142
Wilmington 129
Princeton 128
Seattle 122
Beijing 110
Plano 103
Cambridge 92
Milan 81
Boston 70
Millbury 49
Naples 47
Lawrence 45
Santa Clara 40
San Diego 36
Des Moines 31
Federal 31
Andover 30
Fremont 29
Helsinki 29
San Paolo di Civitate 26
Boardman 25
Dublin 24
Falls Church 24
Bari 19
Palermo 19
Bologna 18
Moscow 18
Turin 18
Ancona 14
Athens 14
Bühl 14
Catania 14
Falkenstein 14
Yubileyny 13
Florence 12
Brussels 11
Norwalk 11
Padova 11
Pisa 11
Livorno 10
Reggio Calabria 10
Reggio Emilia 10
Venice 10
Bremen 9
Dearborn 9
Los Angeles 9
Pontedera 9
Rende 9
Imola 8
Mannheim 8
Lecce 7
Osimo 7
Taranto 7
Trento 7
Viterbo 7
Ankara 6
Lugano 6
Monza 6
Muggiò 6
Sassari 6
Scanzano Jonico 6
Stockholm 6
Toronto 6
Barletta 5
Cinisello Balsamo 5
Council Bluffs 5
Fucecchio 5
Gaeta 5
Modena 5
Napoli 5
Nitra 5
Paderno Dugnano 5
San Vitaliano 5
Tlalpan 5
Verona 5
Acireale 4
Castelfranco Emilia 4
Fasano 4
Istanbul 4
Las Palmas de Gran Canaria 4
Licata 4
Macerata 4
New York 4
Oggiono 4
Orzinuovi 4
Ospitaletto 4
Parma 4
Redmond 4
Rimini 4
Salerno 4
Somma Vesuviana 4
Southend 4
Totale 3.655
Nome #
Alimentazione e nutrizione umana 419
Integratori alimentari e Prodotti dietetici 99
ALIMENTI E TECNOLOGIA: NUOVI PRODOTTI ALIMENTARI O TECNO-MUTANTI 92
Mediterranean diet pyramids: towards the Italian model. 92
Il "Mini Nutritional Assesment" nella valutazione multidimensionale geriatrica - seconda parte:capacità predittiva dell’esito clinico in una popolazione di anziani fragili 86
Alimentazione all'inizio del terzo millennio 85
Diete Iperproteiche ed Obesità 84
ORTHOREXIA NERVOSA: VALIDATION OF A DIAGNOSIS QUESTIONNAIRE. 84
La dieta mediterranea nella prevenzione delle patologie cronico-degeneratve: evidenze scientifiche. 83
Alimentazione e stato di salute 80
Criteri per la formulazione di una dieta equilibrata nel paziente obeso 79
Sagittal abdominal diameter: Comparison with waist circumference and its prediction of metabolic syndrome 79
A systematic review of the literature concerning the relationship between obesity and mortality in the elderly 79
Exploring new frontiers in total food quality definition and assessment: from chemical to neurochemical properties 78
[Obesity and Eating Disorders. Indications for the different levels of care. An Italian Expert Consensus Document]. [Documento di Consensus. Obesità e Disturbi dell'Alimentazione Indicazioni per i diversi livelli di trattamento.] 78
Hydrogen breath test for the diagnosis of lactose intolerance, is the routine sugar load the best one? 77
Il "Mini Nutritional Assesment" nella valutazione multidimensionale geriatrica - prima parte: validazione del test in una popolazione dei anziani fragili 75
Mediterranean diet pyramid today. Science and cultural updates. 75
Functional foods and nutraceuticals 73
Dal cibo per tutti agli alimenti personalizzati. 72
Nuove frontiere nella valutazione della qualità degli alimenti 72
NUTRITION IN THE ELDERLY: ROLE OF FIBER 71
Senile anorexia in different geriatric settings in Italy 69
Nutritional status determinants and cognition in the elderly 66
NUTRITION, LONGEVITY AND BEHAVIOR 66
ADMINISTERING THE “AHSP QUESTIONNAIRE” (APPETITE, HUNGER, SENSORY PERCEPTION IN A GERIATRIC REHABILITATION CARE 65
Multidisciplinary approach to obesity 65
Criteri per la formulazione di una dieta equilibrata nel paziente obeso 63
Computer tailored nutrition education: Mediterranean diet. 63
Enzymatic assay for the determination of olive oil polyphenol content: assay conditions and validation on the method. 63
Effect of nutritional status on clinical outcome in a population of geriatric rehabilitation patients 61
Alimentazione in età scolare. Aspetti nutrizionali e tecnologie della refezione scolastica 61
OBESITY IN OBSTRUCTIVE SLEEP APNEA SYNDROME. DIETARY THERAPY AND PHARMACOTHERAPY 60
DISABILITÀ E MALNUTRIZIONE PER ECCESSO 60
Evaluation of quercetin cytoxicity on human colon tumor cell line and its possibile role as chemoresistance modulator 60
A proportional and objective score for the Mini Nutritional Assessment in long-term geriatric care. 60
An analysis of peroxisome proliferator-activated receptor gamma (PPAR-gamma 2) Pro12Ala polymorphism distribution and prevalence of type 2 diabetes mellitus (T2DM) in world populations in relation to dietary habits. 60
Non-pharmacological control of plasma cholesterol levels 59
Improvement in the quality of the catering service of a rehabilitation hospital 57
Senile anorexia in acute-ward and rehabilitation settings. 56
Validity of self-reported body weight and height among women including patients with eating disorders 55
Nutrizione e Prevenzione del rischio di osteoporosi 55
Predicting the outcome of long-term care by clinical and functional indices: The role of nutritional status 55
ANOREXIA OF AGING 54
NUTRIZIONE E PREVENZIONE DEL RISCHIO DI OSTEOPOROSI 54
Building the food pyramid since early infancy. 54
Prevalenza dell’anoressia senile nel paziente anziano in ospedale 53
Aspetti nutrizionali della Patata 53
Nutrizione Umana 53
Preventive and treatment strategies for malnutrition in elderly patients 52
NUTRITIONAL INTERVENTIONS IN THE ANOREXIA OF AGING 52
A dietary model constructed by scientists. 51
Appetite and ageing 50
Anoressia senile e nutrizione artificiale 50
Babyfood and weaning. Proposals to improve use of babyfood products and make the labels instructive as well as informative. 49
Prevalence, etiology and health consequences of obesity in the elderly 49
Alimentazione e sicurezza stradale 49
Orthorexia Nervosa: a preliminary study with a proposal for the diagnosis and an attempt to measure the dimension of the phenomena 48
Applicabilité à une population italienne âgée des formules de prédiction du poids et de la taille. 47
Calorimetry in obese women: comparison of two different operating indirect calorimeters together with the predictive equation of Harris and Benedict 47
Prediction of stature in the italian elderly 46
Eating habitus and appetite control in the elderly: the anorexia of aging. 46
Nutrienti: cenni di biochimica. 45
CONJUGATED LINOLEIC ACID. A natural anticarcinogenic substance from animal food 44
Valeur prédictive du MNA dans le suivi de patients âgés en long-sejour gériatrique. 44
Food and health 43
Baby Food: come migliorarne l’utilizzo e rendere l’etichetta non solo informativa, anche educativa 43
Anthropometrics measurements, lifestyle and cardiovascular risk in a sample of men with elevated height. 43
APPROCCIO MULTIDISCIPLINARE AL TRATTAMENTO DELL’OBESITÀ 43
Validazione degli strumenti di valutazione dello stato di nutrizione nell'anziano. 42
La riabilitazione metabolico-nutrizionale dell’obesità. 42
Predicting the outcome of artificial nutrition by clinical and functional indices 42
Malnutrition in the elderly: clinical features, psychological and social determinants. Preliminary results. 41
Functional foods: ruolo di prevenzione e di supporto 40
Valutazione dello stato di nutrizione 40
Anorexia of Aging. 37
Antioxidants, reactive oxygen species and nutrition 37
An analysis of peroxisome proliferator-activated receptor gamma (PPAR-gamma2) Pro12Ala polymorphism and prevalence of type 2 diabetes mellitus (T2DM) in the world population in relation to dietary habits 36
LA LETTURA DELLE LINEE GUIDA PER UNA CORRETTA ALIMENTAZIONE 35
Nutritional status and evolution of pressure sores in geriatric patients 35
Body weight estimation in the italian elderly 35
Nutrition in aging. 34
Comorbidity, frailty and evolution of pressure ulcers in geriatric age 34
NUTRIZIONE UMANA 33
L'olivo: Aspetti nutrizionali 33
MNA predictive value in the follow-up of geriatric patients 33
Changes in food intake in the elderly. 31
L’adeguatezza della nutrizione artificiale nell’anziano “biologico” in fase terminale. 31
L'olio come alimento .... non solo condimento! 31
Assessment of Nutritional Status in Health and Disease 31
The nutritional value of pasta 31
Indagine conoscitiva sui dietetici ospedalieri 31
Valutazione oggettiva e soggettiva della qualità di un servizio di ristorazione collettiva in una struttura di riabilitazione geriatrica. 30
Metodologia di costruzione di uno schema alimentare 29
Régime Alimentaire Méditerranéen 27
Predicting enteral nutrition-associated diarrhea with easily available clinical and biochemical parameters 26
Valutazione della qualità di vita e recupero funzionale della malnutrizione 24
Uva: aspetti nutrizionali 23
Food intolerance (FI): how to find diagnostic methodical algorithm 23
PROBLEMATICHE NUTRIZIONALI NEL DETERIORAMENTO COGNITIVO E NEL MORBO DI PARKINSON IN ETÀ GERIATRICA. 23
Totale 5.673
Categoria #
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Totale 17.251


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2019/2020261 0 0 0 0 0 0 0 0 65 142 39 15
2020/2021402 52 56 7 30 25 67 15 37 21 60 31 1
2021/2022946 1 72 77 33 132 25 9 97 75 84 133 208
2022/2023954 203 137 35 120 134 117 4 57 78 22 36 11
2023/2024922 43 85 75 84 82 74 107 90 23 110 76 73
2024/20251.012 96 51 84 45 134 120 119 106 257 0 0 0
Totale 5.891