RUGGIERI, Roberto
 Distribuzione geografica
Continente #
EU - Europa 3.326
NA - Nord America 2.528
AS - Asia 1.309
SA - Sud America 118
AF - Africa 100
OC - Oceania 46
Totale 7.427
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 2.461
IT - Italia 2.007
SG - Singapore 589
IN - India 276
UA - Ucraina 214
GB - Regno Unito 192
DE - Germania 175
CN - Cina 152
SE - Svezia 122
FI - Finlandia 105
RU - Federazione Russa 96
BR - Brasile 73
BE - Belgio 62
NL - Olanda 58
FR - Francia 55
CA - Canada 53
PH - Filippine 53
RO - Romania 41
ID - Indonesia 40
AU - Australia 38
HK - Hong Kong 36
IE - Irlanda 31
TG - Togo 31
TR - Turchia 30
ES - Italia 28
AR - Argentina 25
BG - Bulgaria 21
GR - Grecia 20
MY - Malesia 18
EG - Egitto 15
IR - Iran 15
LT - Lituania 15
PT - Portogallo 15
TW - Taiwan 13
VN - Vietnam 13
PL - Polonia 12
SA - Arabia Saudita 12
CH - Svizzera 11
TH - Thailandia 11
ZA - Sudafrica 11
KE - Kenya 9
MX - Messico 9
PE - Perù 9
CI - Costa d'Avorio 8
HU - Ungheria 8
JO - Giordania 8
KR - Corea 8
PK - Pakistan 8
AT - Austria 7
JP - Giappone 7
RS - Serbia 7
NZ - Nuova Zelanda 6
CL - Cile 5
CR - Costa Rica 5
CZ - Repubblica Ceca 5
AE - Emirati Arabi Uniti 4
CO - Colombia 4
GG - Guernsey 4
TN - Tunisia 4
BD - Bangladesh 3
ET - Etiopia 3
MA - Marocco 3
NP - Nepal 3
UG - Uganda 3
BA - Bosnia-Erzegovina 2
BN - Brunei Darussalam 2
BW - Botswana 2
DZ - Algeria 2
EC - Ecuador 2
EE - Estonia 2
FJ - Figi 2
IQ - Iraq 2
MD - Moldavia 2
MT - Malta 2
MW - Malawi 2
SN - Senegal 2
UZ - Uzbekistan 2
AL - Albania 1
AO - Angola 1
BY - Bielorussia 1
CG - Congo 1
CM - Camerun 1
DK - Danimarca 1
GE - Georgia 1
HR - Croazia 1
IS - Islanda 1
KZ - Kazakistan 1
LB - Libano 1
NG - Nigeria 1
NO - Norvegia 1
QA - Qatar 1
SC - Seychelles 1
SI - Slovenia 1
Totale 7.427
Città #
Rome 471
Chandler 308
Singapore 286
Milan 196
Fairfield 161
Princeton 117
Ashburn 113
Woodbridge 113
Santa Clara 108
New York 106
Wilmington 78
Jacksonville 76
Plano 75
Ann Arbor 74
Houston 73
Manchester 73
Seattle 66
Cambridge 52
Bologna 48
Millbury 48
Dearborn 44
Boston 43
Naples 43
Andover 42
Helsinki 39
Des Moines 38
Beijing 35
Genoa 35
Lomé 31
San Diego 31
Turin 31
Bari 29
Boardman 28
Bremen 27
Toronto 26
Jakarta 25
Moscow 25
Corsico 23
Dublin 22
Boussu 21
Falkenstein 21
Palermo 21
Federal 20
Fremont 20
Sofia 20
Florence 19
San Paolo di Civitate 19
Brussels 18
Modena 18
London 17
Norwalk 17
Horia 16
Bengaluru 15
Catania 15
Frankfurt am Main 15
Melbourne 15
Padova 15
Verona 15
Ottawa 14
Paris 14
Pescara 14
Guangzhou 13
Trento 13
Hong Kong 12
Cairo 11
Halle 11
Lawrence 11
Mannheim 11
Parma 11
Sezze 11
Cassino 10
Kuala Lumpur 10
Sydney 10
Wageningen 10
Acerra 9
Auburn Hills 9
Berlin 9
Cricklewood 9
Lima 9
Limerick 9
Nairobi 9
Quezon City 9
San Cesareo 9
San Mateo 9
Shanghai 9
São Paulo 9
Thessaloniki 9
Utrecht 9
Abidjan 8
Altamura 8
Amman 8
Ankara 8
Cagliari 8
Council Bluffs 8
Davao City 8
Durham 8
Falls Church 8
Mumbai 8
Nuremberg 8
Taichung 8
Totale 4.004
Nome #
The impact of Digital Platforms on Business Models: an empirical investigation on innovative start-ups 468
Le nuove tecnologie dell’Industria 4.0 nel settore agroalimentare. Esempi e applicazioni 281
Are Consumers Willing to Pay More for a “Made in” Product? An Empirical Investigation on “Made in Italy” 193
Insects or meat? A comparative study by Life Cycle Assessment 151
Cereali e Pseudocereali. Valore economico vs valore nutrizionale 148
Smart Cities in Italy: An intelligent Contribution to Sustainable Development 137
Sensor for Beverages Analyses a Review 134
Internet of things, cyberphisical systems and smart production 132
Acrilammide: applicazione del Regolamento UE 2017/2158 nella produzione industriale degli alimenti 132
Alimentazione nella ristorazione collettiva. Gestione, qualità e sicurezza 124
Industry 4.0 oggi, Industry 5.0 domani? 113
The attitude of consumers towards “Made in Italy” products. An empirical analysis among Italian customers 109
Hempseed oil quality parameters. Optimization of sustainable methods by miniaturization 107
Building new business model from multiple case study research in the Internet of Me 103
null 103
The willingness to pay in the food sector. Testing the hypothesis of consumer preferences for some made in Italy products 101
Chemical composition(water, sugars, HMF, Ntot) of different botanical origin honey samples: a statistical evaluation 98
L'ambiente e il ruolo della biodiversità. Epidemie e deforestazione 98
Biogenic Amines Determination in “Plant Milks” 96
Canapa industriale e sostenibilità. Un approccio life cycle thinking 96
La canapa dell'industria tessile. Coltivazione e produzione per una moda sostenibile 94
Car Sharing and Relocation Strategies: a Case Study Comparison in the Italian Market 93
Influence of harvesting time on biogenic amines profile in Italian hempseed 91
Cioccolato italiano. Principali indicatori di qualità e percezione dei consumatori 90
Digitalization and prevention of corruption: opportunities and risks. Some evidence from the italian university system 89
Il bilancio di sostenibilità come strumento di rendicontazione socio-ambientale. Analisi dell’attività svolta dalla raffineria ENI di Gela. 84
L'Enterprise Architecture e la gestione del patrimonio informativo aziendale 84
L'Internet of Things 81
Industrial symbiosis to improve zero waste production system: middle Italy wine district case study 80
Sustainable Management of Organic Waste and Recycling for Bioplastics: A LCA Approach for the Italian Case Study 80
Valutazione ambientale della produzione del Cavolfiore (Brassica Oleracea L.) certificato GlobalGap usando l’analisi Life Cycle Assessment 79
Sustainability of technological innovation investiments. Photovoltaic panels case study 78
Strategies of internationalization in ceramics sector. 77
Consumer attitude towards the products "Made in Italy". An empirical investigation 74
La disponibilità a pagare per il Made in Italy. Una ricerca empirica su alcuni prodotti nel settore alimentare 71
Efficient energy and electric transport in a Smart City. Evaluation of sustainability and competitivness 70
Can the role of Blockchain improve sustainability? The technology 4.0 challenges 69
3D technologies in the medical industry: recent applications and future perspectives 68
Qualità e sicurezza dei prodotti alimentari. Applicazione di nuove metodiche d’indagine: sensori multiparametrici 68
Electric Mobility in a Smart City: European Overview 67
La valenza energetica e ambientale della termovalorizzazione dei rifiuti solidi urbani 66
Six sigma: the best invention by Motorola? 64
Determinazione di composti bioattivi nella farina di Canapa: ammine biogene ed antiossidanti 64
A green chemistry case study. Sensor-based methods for bioactive compounds determination in food 64
Chemical composition (water,suugars, HMF, Ntot) of different botanical origin honey samples:a statistical evaluation 63
null 63
Bioactive compounds in cherry tomatoes (Solanum Lycopersicum var. Cerasiforme): Cultivation techniques classification by multivariate analysis 60
Situazione attuale dei prodotti biologici in Italia 57
"The biotechnological innovations in agriculture and their impact on the market and the consumer" 57
Is the "Made in Italy" a key to success? An emprical investigation 57
Considerazioni sul possibile contributo delle biotecnologie alla soluzione del problema alimentare nei paesi in via di sviluppo 55
Determination of Nanomaterials in the Food Industry: An Approach to Safety and Quality 55
Strategie di internazionalizzazione del settore della ceramica 54
Rapid and sustainable recovery of phenolic compounds from olive mill wastewater with gold nanoparticles 54
Attuali sviluppi della cogenerazione quale fonte di risparmio energetico 53
RFID application in traceability of foodstuffs. Towards a high affordability in meat products 53
LA TRACCIABILITA' NEL SETTORE TESSILE 53
Strategia multicanale e centralità del cliente 53
La valorizzazione energetica dei rifiuti quale processo sostenibile 52
Hemp seed production: environmental impacts of Cannabis sativa L. Agronomic practices by Life Cycle Assessment (LCA) and carbon footprint methodologies 52
La dinamica tecnologica italiana con riferimento ai sistemi regionali e settoriali 51
AMIDO: PRODUZIONE ED UTILIZZAZIONI 50
Tra innovazione e sostenibilità. Verso un nuovo modello di business 50
"The new consumption's food models and their influence on the products marketing" 49
La carta d'identità elettronica quale strumento innovativo per la fruizione di servizi pubblici nei comuni italiani 47
Magnetic Nanoparticles as an Efficient Tool for Analyte Extraction: Challenges and New Opportunities 46
Quality markers evaluation in chocolates with different cocoa content 45
I PRODOTTI DELLA V GAMMA 45
Il numero verde strumento di relazione con il consumatore 45
The use of waste biomass as a sustainable local development engine in Kenya 45
I consumi alimentari etnici in Italia 44
MNP-based sensor development to evaluate food quality and safety 44
Rice production chain. Environmental and social impact assessment. A review 43
Determination of bioactive compounds as marker of cultivation techniques: conventional, organic and hydroponic cases 42
Le opzioni tecnologiche per i processi bioenergetici e loro effetti sull'equilibrio ambientale - nota seconda: processi biochimici e chimici. 41
Situazione attuale e prospettive del mercato delle colture transgeniche cerealicole 41
La sostenibilità del settore della pesca in Italia 40
Le nuove tecnologie nell'organizzazione della banca 40
Sustainable recovery of phenolic compounds from olive mill wastewater. An LCA evaluation 40
Is the electric mobility really green? A Life Cycle Thinking approach 40
Quality and safety evaluation of new tomato cultivars 40
Profound knowledge as the core concept for Japanese Gemba Kaizen and Kanban philosophy 39
Natural Contaminants in Wines: Determination of Biogenic Amines by Chromatographic Techniques 39
Challenges and opportunities for the graphene industry. Sustainable approaches for the circular economy 39
Una valutazione del contenuto informativo dei siti internet delle facoltà di economia italiane nell'ambito del miglioramento qualitativo dei servizi agli studenti 38
The benefits for the firm of the eco management and audit scheme 38
Environmental and Economic Sustainability of Electric Vehicles: Life Cycle Assessment and Life Cycle Costing Evaluation of Electricity Sources 38
An electrochemical sensor for monitoring biogenic amines in anchovies as quality and safety index 38
Il mercato dell’olio d’oliva in rapporto alla relazione tra produzione,distribuzione e consumatori 37
I recenti strumenti nazionali e comunitari per l’incentivazione dell’innovazione tecnologica 36
The role of consumers for the development of european typical foodstuffs 36
Il venture capital nel settore biotecnologico 36
L’ICT e la Customer Satisfaction: fattori strategici nelle pubbliche amministrazioni 36
Customer Experience: the impact of ICT in measuring instruments of experience in the Customer Journey 36
Analysis of a potential investment in EPC/RFID technology 36
Performance management and competitive strategies of international companies 35
The intangible assets evaluation in the social responsibility ambit 35
Nuovi orientamenti nella distribuzione alimentare 34
New consumer's and avantages with the retail park coming 33
The new methodologies to test quality: the mistery client 33
Totale 7.280
Categoria #
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volume - volumi 0
Totale 22.333


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2019/2020167 0 0 0 0 0 0 0 0 35 70 24 38
2020/2021593 37 41 56 37 90 55 21 59 53 66 52 26
2021/20221.073 15 60 69 54 148 49 29 91 70 80 220 188
2022/20231.161 217 107 55 131 151 127 19 94 135 32 56 37
2023/20242.005 62 232 243 218 209 230 90 172 51 189 170 139
2024/20251.945 141 146 210 203 257 211 252 203 322 0 0 0
Totale 7.801