RUGGIERI, Roberto
 Distribuzione geografica
Continente #
NA - Nord America 2.288
EU - Europa 2.101
AS - Asia 557
AF - Africa 72
SA - Sud America 58
OC - Oceania 24
Totale 5.100
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 2.245
IT - Italia 1.143
IN - India 265
UA - Ucraina 214
GB - Regno Unito 167
SE - Svezia 119
DE - Germania 99
CN - Cina 92
FI - Finlandia 80
BE - Belgio 58
PH - Filippine 49
CA - Canada 40
SG - Singapore 35
RO - Romania 34
TG - Togo 31
FR - Francia 30
NL - Olanda 27
AR - Argentina 23
HK - Hong Kong 23
AU - Australia 22
BG - Bulgaria 21
BR - Brasile 19
IE - Irlanda 19
ES - Italia 18
TR - Turchia 12
VN - Vietnam 12
ID - Indonesia 11
MY - Malesia 10
TH - Thailandia 10
CH - Svizzera 9
EG - Egitto 9
LT - Lituania 9
PE - Perù 9
RU - Federazione Russa 9
CI - Costa d'Avorio 8
KE - Kenya 8
JO - Giordania 7
SA - Arabia Saudita 7
RS - Serbia 6
ZA - Sudafrica 6
HU - Ungheria 5
JP - Giappone 5
PL - Polonia 5
AT - Austria 4
CO - Colombia 4
CZ - Repubblica Ceca 4
GG - Guernsey 4
IR - Iran 4
KR - Corea 4
PT - Portogallo 4
GR - Grecia 3
MX - Messico 3
UG - Uganda 3
BN - Brunei Darussalam 2
CL - Cile 2
DZ - Algeria 2
EE - Estonia 2
IQ - Iraq 2
MD - Moldavia 2
MT - Malta 2
NZ - Nuova Zelanda 2
PK - Pakistan 2
SN - Senegal 2
AE - Emirati Arabi Uniti 1
BD - Bangladesh 1
BY - Bielorussia 1
CM - Camerun 1
EC - Ecuador 1
IS - Islanda 1
NG - Nigeria 1
NO - Norvegia 1
NP - Nepal 1
QA - Qatar 1
SC - Seychelles 1
SI - Slovenia 1
UZ - Uzbekistan 1
Totale 5.100
Città #
Chandler 308
Rome 287
Fairfield 161
Princeton 117
Woodbridge 113
New York 106
Ashburn 97
Wilmington 78
Jacksonville 76
Plano 75
Ann Arbor 74
Houston 73
Seattle 66
Manchester 59
Cambridge 52
Millbury 48
Dearborn 44
Boston 43
Andover 42
Milan 42
Des Moines 38
Beijing 31
Bologna 31
Lomé 31
San Diego 31
Bremen 27
Boardman 24
Corsico 23
Boussu 21
Naples 21
Turin 21
Federal 20
Fremont 20
Sofia 20
Dublin 19
San Paolo di Civitate 19
Helsinki 18
Toronto 18
Norwalk 17
Horia 16
Palermo 15
Brussels 14
Trento 13
Ottawa 12
Bengaluru 11
Halle 11
Lawrence 11
London 11
Sezze 11
Cassino 10
Guangzhou 10
Wageningen 10
Auburn Hills 9
Catania 9
Cricklewood 9
Florence 9
Lima 9
Melbourne 9
Padova 9
San Cesareo 9
San Mateo 9
Abidjan 8
Altamura 8
Cagliari 8
Davao City 8
Durham 8
Falls Church 8
Mumbai 8
Nairobi 8
Pescara 8
Amman 7
Cairo 7
Dharamsala 7
Ho Chi Minh City 7
Mountain View 7
Pomezia 7
Prato 7
Quezon City 7
Utrecht 7
Verona 7
Woodford 7
Angoulins 6
Frankfurt am Main 6
Jinan 6
Kuala Lumpur 6
Makati City 6
Munich 6
Phoenix 6
Smederevo 6
São Paulo 6
Alessandria 5
Bamberg 5
Bangkok 5
Bari 5
Bucharest 5
Budapest 5
Calcinaia 5
Campobasso 5
Divinópolis 5
Hefei 5
Totale 2.900
Nome #
The impact of Digital Platforms on Business Models: an empirical investigation on innovative start-ups 428
Are Consumers Willing to Pay More for a “Made in” Product? An Empirical Investigation on “Made in Italy” 161
Le nuove tecnologie dell’Industria 4.0 nel settore agroalimentare: esempi e applicazioni 142
Smart Cities in Italy: An intelligent Contribution to Sustainable Development 108
Internet of things, cyberphisical systems and smart production 98
The attitude of consumers towards “Made in Italy” products. An empirical analysis among Italian customers 95
Chemical composition(water, sugars, HMF, Ntot) of different botanical origin honey samples: a statistical evaluation 90
Building new business model from multiple case study research in the Internet of Me 90
Is buying local food a sustainable practice? A scoping review of consumers’ preference for local food 88
Hempseed oil quality parameters. Optimization of sustainable methods by miniaturization 81
The willingness to pay in the food sector. Testing the hypothesis of consumer preferences for some made in Italy products 80
Biogenic Amines Determination in “Plant Milks” 79
L'Enterprise Architecture e la gestione del patrimonio informativo aziendale 77
Acrilammide: applicazione del Regolamento UE 2017/2158 nella produzione industriale degli alimenti 77
Sensor for Beverages Analyses a Review 73
Cereali e Pseudocereali. Valore economico vs valore nutrizionale 73
Cioccolato italiano: principali indicatori di qualità e percezione dei consumatori 70
Strategies of internationalization in ceramics sector. 69
Insects or meat? A comparative study by Life Cycle Assessment 66
Consumer attitude towards the products "Made in Italy". An empirical investigation 65
Sustainable Management of Organic Waste and Recycling for Bioplastics: A LCA Approach for the Italian Case Study 64
La canapa dell'industria tessile. Coltivazione e produzione per una moda sostenibile 63
Il bilancio di sostenibilità come strumento di rendicontazione socio-ambientale. Analisi dell’attività svolta dalla raffineria ENI di Gela. 60
Alimentazione nella ristorazione collettiva. Gestione, qualità e sicurezza 60
L'ambiente e il ruolo della biodiversità. Epidemie e deforestazione 59
Electric Mobility in a Smart City: European Overview 58
La valenza energetica e ambientale della termovalorizzazione dei rifiuti solidi urbani 57
Sustainability of technological innovation investiments. Photovoltaic panels case study 57
Car Sharing and Relocation Strategies: a Case Study Comparison in the Italian Market 53
QUALITÀ E SICUREZZA DEI PRODOTTI ALIMENTARI. APPLICAZIONE DI NUOVE METODICHE D'INDAGINE: SENSORI MULTIPARAMETRICI. 53
La disponibilità a pagare per il Made in Italy. Una ricerca empirica su alcuni prodotti nel settore alimentare 52
Canapa industriale e sostenibilità. Un approccio life cycle thinking 52
Situazione attuale dei prodotti biologici in Italia 51
Chemical composition (water,suugars, HMF, Ntot) of different botanical origin honey samples:a statistical evaluation 51
Food losses and food waste: The Industry 4.0 opportunity for the sustainability challenge 51
Considerazioni sul possibile contributo delle biotecnologie alla soluzione del problema alimentare nei paesi in via di sviluppo 50
Industrial symbiosis to improve zero waste production system: middle Italy wine district case study 49
Is the "Made in Italy" a key to success? An emprical investigation 49
Determination of Nanomaterials in the Food Industry: An Approach to Safety and Quality 49
LA TRACCIABILITA' NEL SETTORE TESSILE 48
Efficient energy and electric transport in a Smart City: evaluation of sustainability and competitivness 48
Industry 4.0 oggi, Industry 5.0 domani? 47
La dinamica tecnologica italiana con riferimento ai sistemi regionali e settoriali 45
Strategie di internazionalizzazione del settore della ceramica 45
"The biotechnological innovations in agriculture and their impact on the market and the consumer" 44
Six sigma: the best invention by Motorola? 44
Attuali sviluppi della cogenerazione quale fonte di risparmio energetico 42
La valorizzazione energetica dei rifiuti quale processo sostenibile 42
Bioactive compounds in cherry tomatoes (Solanum Lycopersicum var. Cerasiforme): Cultivation techniques classification by multivariate analysis 42
3D technologies in the medical industry: recent applications and future perspectives 41
I PRODOTTI DELLA V GAMMA 40
"The new consumption's food models and their influence on the products marketing" 39
RFID application in traceability of foodstuffs. Towards a high affordability in meat products 38
Il numero verde strumento di relazione con il consumatore 38
Hemp Seed Production: Environmental Impacts of Cannabis sativa L. Agronomic Practices by Life Cycle Assessment (LCA) and Carbon Footprint Methodologies 38
Can the role of Blockchain improve sustainability? The technology 4.0 challenges 38
I consumi alimentari etnici in Italia 37
Strategia multicanale e centralità del cliente 37
Rapid and sustainable recovery of phenolic compounds from olive mill wastewater with gold nanoparticles 37
Influence of harvesting time on biogenic amines profile in Italian hempseed 35
Le opzioni tecnologiche per i processi bioenergetici e loro effetti sull'equilibrio ambientale - nota seconda: processi biochimici e chimici. 34
La sostenibilità del settore della pesca in Italia 34
AMIDO: PRODUZIONE ED UTILIZZAZIONI 34
I recenti strumenti nazionali e comunitari per l’incentivazione dell’innovazione tecnologica 33
Tra innovazione e sostenibilità. Verso un nuovo modello di business 33
A green chemistry case study. Sensor-based methods for bioactive compounds determination in food 33
Digitalization and prevention of corruption: opportunities and risks. Some evidence from the italian university system 32
Il mercato dell’olio d’oliva in rapporto alla relazione tra produzione,distribuzione e consumatori 32
Situazione attuale e prospettive del mercato delle colture transgeniche cerealicole 32
L'Internet of Things 32
The use of waste biomass as a sustainable local development engine in Kenya 32
Determinazione di composti bioattivi nella farina di Canapa: ammine biogene ed antiossidanti 32
MNP-based Sensor Development to Evaluate Food Quality and Safety 32
The role of consumers for the development of european typical foodstuffs 31
Una valutazione del contenuto informativo dei siti internet delle facoltà di economia italiane nell'ambito del miglioramento qualitativo dei servizi agli studenti 31
L’ICT e la Customer Satisfaction: fattori strategici nelle pubbliche amministrazioni 30
Profound knowledge as the core concept for Japanese Gemba Kaizen and Kanban philosophy 30
Environmental and Economic Sustainability of Electric Vehicles: Life Cycle Assessment and Life Cycle Costing Evaluation of Electricity Sources 30
Quality and safety evaluation of new tomato cultivars 30
Il venture capital nel settore biotecnologico 29
Le nuove tecnologie nell'organizzazione della banca 28
New consumer's and avantages with the retail park coming 28
Customer Experience: the impact of ICT in measuring instruments of experience in the Customer Journey 28
La carta d'identità elettronica quale strumento innovativo per la fruizione di servizi pubblici nei comuni italiani 28
Natural Contaminants in Wines: Determination of Biogenic Amines by Chromatographic Techniques 28
Performance management and competitive strategies of international companies 27
Nuovi orientamenti nella distribuzione alimentare 27
Determination of bioactive compounds as marker of cultivation techniques: conventional, organic and hydroponic cases 27
Is the electric mobility really green? A Life Cycle Thinking approach 27
Magnetic Nanoparticles as an Efficient Tool for Analyte Extraction: Challenges and New Opportunities 27
The new methodologies to test quality: the mistery client 25
The intangible assets evaluation in the social responsibility ambit 25
Poster contest award - Category: best scientific content 24
The benefits for the firm of the eco management and audit scheme 24
Analysis of a potential investment in EPC/RFID technology 24
Quality and Renewal of Public Administration: The TQM approach and the CAF European model 24
Le opzioni tecnologiche per i processi bioenergetici e loro effetti sull'equilibrio ambientale - nota prima: processi termici 23
Intermodality as a critical factor for the goods transport development 23
La gestione delle risorse idriche del Mediterraneo 23
An electrochemical sensor for monitoring biogenic amines in anchovies as quality and safety index 22
Totale 5.161
Categoria #
all - tutte 12.711
article - articoli 0
book - libri 0
conference - conferenze 0
curatela - curatele 0
other - altro 0
patent - brevetti 0
selected - selezionate 0
volume - volumi 0
Totale 12.711


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2018/2019124 0 0 0 0 0 0 0 0 0 21 34 69
2019/2020531 103 10 9 35 25 79 55 48 35 70 24 38
2020/2021593 37 41 56 37 90 55 21 59 53 66 52 26
2021/20221.073 15 60 69 54 148 49 29 91 70 80 220 188
2022/20231.161 217 107 55 131 151 127 19 94 135 32 56 37
2023/20241.567 62 232 243 218 209 230 90 172 51 60 0 0
Totale 5.418