GATTA, TANIA
 Distribuzione geografica
Continente #
NA - Nord America 885
EU - Europa 220
AS - Asia 106
SA - Sud America 14
AF - Africa 2
Totale 1.227
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 882
UA - Ucraina 52
IN - India 46
IT - Italia 35
SE - Svezia 32
SG - Singapore 32
FI - Finlandia 30
CN - Cina 28
BG - Bulgaria 26
AR - Argentina 14
DE - Germania 11
RO - Romania 9
BE - Belgio 6
GB - Regno Unito 6
IE - Irlanda 5
NL - Olanda 4
CA - Canada 3
FR - Francia 2
CH - Svizzera 1
RS - Serbia 1
TG - Togo 1
ZA - Sudafrica 1
Totale 1.227
Città #
Fairfield 126
Chandler 96
Ashburn 83
Woodbridge 63
Houston 52
Dearborn 51
Ann Arbor 45
Seattle 42
Cambridge 34
Wilmington 28
Plano 26
Princeton 26
Sofia 26
Jacksonville 19
Rome 19
Beijing 18
Singapore 17
Federal 14
San Diego 14
Boston 9
Des Moines 9
Millbury 9
Lawrence 8
Andover 7
Boardman 7
Brussels 6
San Mateo 6
Norwalk 5
San Paolo di Civitate 5
Dublin 4
Hefei 4
Helsinki 4
Mannheim 4
Bühl 3
Frankfurt am Main 3
Redmond 3
Buffalo 2
Laurel 2
Tappahannock 2
Toronto 2
Yellow Springs 2
Beinasco 1
Belgrade 1
Changsha 1
Falls Church 1
Fremont 1
Grafing 1
Kunming 1
Lomé 1
Modena 1
Montréal 1
Muizenberg 1
Nanjing 1
Newquay 1
Rimini 1
Rotterdam 1
Taizhou 1
Zurich 1
Totale 922
Nome #
Evaluation of the antioxidant and prooxidant properties of several commercial dry spices by different analytical methods 99
Determination of ethanol in leadless petrols and biofuels using an innovative organic phase enzyme electrode (OPEE) 85
An innovative organic phase enzyme electrode (OPEE) for the determination of ethanol in leadless petrols 77
Applications of Instrumental Analysis and Chemometry to Old Roman Mortars and Stuccos 70
Further applications of a new biosensor method for dating cellulosic finds 65
Electrochemical tongue for fish freshness evaluation 62
Electrochemical Tongue for Fish Freshness Evaluation 60
Characterization of wax manufactures of hystorical and artistic interest 60
Multiparametric probe as screening test for quality and safety evaluation in food 58
Characterization of black pigment used in 30 BC fresco wall paint using instrumental methods and chemometry 58
Determinazione delle proprieta' antiossidanti e proossidanti di spezie essiccate, per mezzo di diversi metodi analitici 56
A Superoxide Dismutase Biosensor for Measuring the Antioxidant capacity of Blueberry Based Integrators 54
Determination of antioxidant capacity of papaya fruit and papaya-based food and drug integrators, using a biosensor device and other analytical methods 54
Catalase OPEE Operating in High Hydrophobic Solvent: Mechanism and ApplicationsSensors 46
Determinazione della Capacità Antiossidante di Comuni Prodotti Farmaceutici Contenenti Acido Acetilsalicilico e di Integratori Alimentari usando Diversi Metodi Voltammetrici, Biosensoristici e Spettrofluometrici 41
Determinazione delle proprietà antiossidanti e proossidanti del frutto della papaia e di specialità farmaceutiche a base di papaia 37
Ulteriori Applicazioni di un Nuovo Metodo Biosensoristico per la Datazione di Materiali Cellulosici 33
Studio e caratterizzazione, con un approccio multi-metodo, di frammenti di ceramiche rinascimentali 30
Identification of unknown commercial black pigment in standard fresco using chemometry and instrumental chemical methods 28
Reti neurali per la classificazione delle acque 28
Characterisation of mortars and stuccos from the Theatre of Marcellus and the Porticus Octavie in Rome 27
A Superoxide Dismutase Biosensor for Measuring the Antioxidant Capacity of Blueberry-Based IntegratorsSensors 27
New approach to the differentiation of marble samples using thermal analysis and chemometrics in order to identify provenance 25
Lingua elettrochimica per la valutazione della freschezza del pesce 22
RELATIONSHIP BETWEEN ANTI-OXIDANT CAPACITY AND MANGANESE ACCUMULATION IN THE SOFT TISSUES OF TWO FRESHWATER MOLLUSCS: UNIO PICTORUM MANCUS (LAMELLIBRANCHIA, UNIONADE) AND VIVIPARUS ATER (GASTROPODA, PROSOBRANCHIA) 21
Valutazione mediante biosensore della capacità antiossidante di prodotti commerciali a base di resveratrolo, mirtillo, astaxantina e vitamina E 18
Totale 1.241
Categoria #
all - tutte 3.045
article - articoli 0
book - libri 0
conference - conferenze 0
curatela - curatele 0
other - altro 0
patent - brevetti 0
selected - selezionate 0
volume - volumi 0
Totale 3.045


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2019/2020302 51 10 1 16 24 58 44 31 30 20 11 6
2020/202184 15 11 5 7 1 6 5 8 7 12 6 1
2021/2022265 4 14 27 14 36 6 5 20 32 17 38 52
2022/2023244 52 41 21 27 28 27 1 11 18 2 12 4
2023/2024122 5 12 0 27 4 28 0 17 0 7 9 13
2024/202510 10 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Totale 1.241