Sfoglia per Autore
Preliminary data on the exploitation of acquatic resources at Gabii during the Roman period
2016-01-01 Alhaique, Francesca; Crawford, Abigail; Brancazi, Luca
Lo sfruttamento della fauna marina a Roma: il contributo dei resti faunistici dallo scavo del pozzo 3.2 della Metro C di Roma
2017-01-01 Brancazi, Luca
Tessennano (VT). Indagini archeologiche nella ex chiesa di Sant’Antonio (2009-2015)
2017-01-01 Romagnoli, Giuseppe; Brancazi, Luca; Piermartini, Lavinia
Elite food between the late Middle Ages and Renaissance: some case studies from Latium
2019-01-01 Alhaique, Francesca; Moricca, Claudia; Barelli, Lia; Masi, Alessia; Raffaele, Pugliese; Sadori, Laura; Giuseppe, Romagnoli; Lavinia, Piermartini; Brancazi, Luca; Federica, Gabbianelli; Giovanni, Chillemi; Alessio, Valentini
V Ciclo di Studi Medievali
2019-01-01 Brancazi, Luca
Smaltimento e gestione dei rifiuti in una residenza signorile medievale. Lo scavo degli scarichi domestici del Castello Baglioni di Graffignano (VT)
2019-01-01 Romagnoli, Giuseppe; Alhaique, Francesca; Brancazi, Luca; Marani, Flavia; Piermartini, Lavinia
The edge of the Empire. Diet characterization of medieval Rome through stable isotope analysis
2020-01-01 Varano, Sara; de Angelis, Flavio; Battistini, Andrea; Brancazi, Luca; Pantano, Walter; Ricci, Paola; Romboni, Marco; Catalano, Paola; Gazzaniga, Valentina; Lubritto, Carmine; Santangeli Valenzani, Riccardo; Martinez-Labarga, Cristina; Rickards, Olga
Food at the heart of the Empire. Dietary reconstruction for Imperial Rome inhabitants
2020-01-01 De Angelis, F.; Varano, S.; Battistini, A.; Di Giannantonio, S.; Ricci, P.; Lubritto, C.; Facchin, G.; Brancazi, L.; Santangeli-Valenzani, R.; Catalano, P.; Gazzaniga, V.; Rickards, O.; Martinez-Labarga, C.
Il Butto 1. L'archeofauna; Scheda n.29; Scheda n.30
2020-01-01 Brancazi, Luca; Romagnoli, Giuseppe; Alhaique, Francesca; Piermartini, Lavinia; Sferragatta, Adriana; Marani, Flavia; Chillemi, Giovanni; Gabbianelli, Federica
Was the Cinta senese pig already a luxury food in the Late Middle Ages? Ancient DNA and archaeozoological evidence from Central Italy
2020-01-01 Gabbianelli, Federica; Alhaique, Francesca; Romagnoli, Giuseppe; Brancazi, Luca; Piermartini, Lavinia; Ottoni, Claudio; Valentini, Alessio; Chillemi, Giovanni
Elite food between the Late Middle Ages and Renaissance. Some case studies from Latium
2021-01-01 Alhaique, Francesca; Moricca, Claudia; Barelli, Lia; Masi, Alessia; Pugliese, Raffaele; Sadori, Laura; Romagnoli, Giuseppe; Piermartini, Lavinia; Brancazi, Luca; Gabbianelli, Federica; Chillemi, Giovanni; Valentini, Alessio
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
Preliminary data on the exploitation of acquatic resources at Gabii during the Roman period | 1-gen-2016 | Alhaique, Francesca; Crawford, Abigail; Brancazi, Luca | |
Lo sfruttamento della fauna marina a Roma: il contributo dei resti faunistici dallo scavo del pozzo 3.2 della Metro C di Roma | 1-gen-2017 | Brancazi, Luca | |
Tessennano (VT). Indagini archeologiche nella ex chiesa di Sant’Antonio (2009-2015) | 1-gen-2017 | Romagnoli, Giuseppe; Brancazi, Luca; Piermartini, Lavinia | |
Elite food between the late Middle Ages and Renaissance: some case studies from Latium | 1-gen-2019 | Alhaique, Francesca; Moricca, Claudia; Barelli, Lia; Masi, Alessia; Raffaele, Pugliese; Sadori, Laura; Giuseppe, Romagnoli; Lavinia, Piermartini; Brancazi, Luca; Federica, Gabbianelli; Giovanni, Chillemi; Alessio, Valentini | |
V Ciclo di Studi Medievali | 1-gen-2019 | Brancazi, Luca | |
Smaltimento e gestione dei rifiuti in una residenza signorile medievale. Lo scavo degli scarichi domestici del Castello Baglioni di Graffignano (VT) | 1-gen-2019 | Romagnoli, Giuseppe; Alhaique, Francesca; Brancazi, Luca; Marani, Flavia; Piermartini, Lavinia | |
The edge of the Empire. Diet characterization of medieval Rome through stable isotope analysis | 1-gen-2020 | Varano, Sara; de Angelis, Flavio; Battistini, Andrea; Brancazi, Luca; Pantano, Walter; Ricci, Paola; Romboni, Marco; Catalano, Paola; Gazzaniga, Valentina; Lubritto, Carmine; Santangeli Valenzani, Riccardo; Martinez-Labarga, Cristina; Rickards, Olga | |
Food at the heart of the Empire. Dietary reconstruction for Imperial Rome inhabitants | 1-gen-2020 | De Angelis, F.; Varano, S.; Battistini, A.; Di Giannantonio, S.; Ricci, P.; Lubritto, C.; Facchin, G.; Brancazi, L.; Santangeli-Valenzani, R.; Catalano, P.; Gazzaniga, V.; Rickards, O.; Martinez-Labarga, C. | |
Il Butto 1. L'archeofauna; Scheda n.29; Scheda n.30 | 1-gen-2020 | Brancazi, Luca; Romagnoli, Giuseppe; Alhaique, Francesca; Piermartini, Lavinia; Sferragatta, Adriana; Marani, Flavia; Chillemi, Giovanni; Gabbianelli, Federica | |
Was the Cinta senese pig already a luxury food in the Late Middle Ages? Ancient DNA and archaeozoological evidence from Central Italy | 1-gen-2020 | Gabbianelli, Federica; Alhaique, Francesca; Romagnoli, Giuseppe; Brancazi, Luca; Piermartini, Lavinia; Ottoni, Claudio; Valentini, Alessio; Chillemi, Giovanni | |
Elite food between the Late Middle Ages and Renaissance. Some case studies from Latium | 1-gen-2021 | Alhaique, Francesca; Moricca, Claudia; Barelli, Lia; Masi, Alessia; Pugliese, Raffaele; Sadori, Laura; Romagnoli, Giuseppe; Piermartini, Lavinia; Brancazi, Luca; Gabbianelli, Federica; Chillemi, Giovanni; Valentini, Alessio |
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile