MADDALONI, LUCIA

MADDALONI, LUCIA  

DIPARTIMENTO DI MANAGEMENT  

Mostra prodotti
Risultati 1 - 20 di 28 (tempo di esecuzione: 0.026 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
A Comparison of the Mediterranean Diet and Current Food Patterns in Italy: A Life Cycle Thinking Approach for a Sustainable Consumption 2022 Vinci, Giuliana; Maddaloni, Lucia; Prencipe, Sabrina Antonia; Ruggeri, Marco; Di Loreto, Maria Vittoria
A green chemistry case study: sensor-based methods for bioactive compounds determination in food. 2021 Rapa, Mattia; Maddaloni, Lucia; Prencipe, Sabrina Antonia; Ruggieri, Roberto; D'Ascenzo, Fabrizio
Alimentazione nella ristorazione collettiva. Gestione, qualità e sicurezza 2021 dalla Torre, Grazia; Maddaloni, Lucia; Ruggieri, Roberto; Vinci, Giuliana
Alimenti e bevande nervine: valorizzazione della filiera fair trade mediante un approccio integrato 2022 Maddaloni, Lucia
An electrochemical sensor for monitoring biogenic amines in anchovies as quality and safety index 2021 Maddaloni, L.; Grasso, S.; De Gara, L.; Pennazza, G.; Zompanti, A.; Rapa, M.; Ruggieri, R.; Vinci, G.; Santonico, M.
An Overview of Life Cycle Assessment (LCA) in the Coffee Supply Chain 2022 Vinci, Giuliana; Maddaloni, Lucia; Prencipe, Sabrina Antonia; Ruggeri, Marco
Applicazione del Life Cycle Assessment nella produzione risicola 2021 Maddaloni, Lucia; Ruggeri, Marco; Vinci, Giuliana; Vieri, Simone
Biogenic amines in alcohol-free beverages 2020 Vinci, Giuliana; Maddaloni, Lucia
Cereali e Pseudocereali. Valore economico vs valore nutrizionale 2020 Maddaloni, Lucia; Ruggeri, Marco; Ruggieri, Roberto; Vinci, Giuliana
Cioccolato italiano: principali indicatori di qualità e percezione dei consumatori 2020 Ruggieri, Roberto; D'Ascenzo, Fabrizio; Gobbi, Laura; Maddaloni, Lucia; Ruggeri, Marco; Vinci, Giuliana; Vieri, Simone
Evaluation of biogenic amines, phenolic and antioxidant compounds in “Senatore Cappelli” durum wheat products 2022 Gobbi, Laura; Maddaloni, Lucia; Prencipe, Sabrina Antonia; Vinci, Giuliana
Fast Determination of Biogenic Amines by the Application of Multiparametric Sensor for Food Quality 2021 Vinci, Giuliana; Maddaloni, Lucia; Prencipe, Sabrina Antonia; Ruggeri, Marco
Integrated Study for the Shelf-life Evaluation in Food: Use of Spices, Herbs, and Bio-packaging 2022 Vinci, Giuliana; Maddaloni, Lucia; Prencipe, Sabrina Antonia; Bernardo, Alessandro
Life Cycle Assessment (LCA) in the chocolate supply chain. A literature overview 2022 Vinci, Giuliana; Maddaloni, Lucia; Prencipe, Sabrina Antonia; Ruggeri, Marco
Magnetic Nanoparticles as an Efficient Tool for Analyte Extraction: Challenges and New Opportunities 2021 Rapa, M.; Maddaloni, L.; Ruggieri, R.; Fratoddi, I.; Vinci, G.
MNP-based Sensor Development to Evaluate Food Quality and Safety 2021 Maddaloni, L.; Rapa, M.; Ruggieri, R.; Santonico, M.; Vinci, G.
Natural Contaminants in Wines: Determination of Biogenic Amines by Chromatographic Techniques 2021 Vinci, Giuliana; Maddaloni, Lucia; Prencipe, Sabrina A.; Ruggieri, Roberto
Organic hempseed oil from the retail market: chemical profiling and multivariate analysis for label information assessment 2022 Ciano, Salvatore; Maddaloni, Lucia; Rapa, Mattia; Tarola, Anna Maria
Quality and Historical Marks of National Interest: The Italian Case Study 2022 Vinci, Giuliana; Maddaloni, Lucia; Prencipe, Sabrina Antonia; Ruggeri, Marco
Quality markers evaluation in chocolates with different cocoa content 2022 Prencipe, Sabrina Antonia; Maddaloni, Lucia; Ruggieri, Roberto; Vieri, Simone; Vinci, Giuliana