RESTUCCIA, DONATELLA
RESTUCCIA, DONATELLA
DIPARTIMENTO DI MANAGEMENT
Autochthonous white grape pomaces as bioactive source for functional jams
2019 Restuccia, D.; Giorgi, G.; Gianfranco Spizzirri, U.; Sciubba, F.; Capuani, G.; Rago, V.; Carullo, G.; Aiello, F.
Biogenic amines in wine: occurrence and influence on wine aroma
2007 Vinci, Giuliana; Iannilli, Ildebrando; F., Lo Coco; Restuccia, Donatella; Valentini, Daniela
Comparison of two extraction methods (homogenization and MSPD) for analysis of bioactive amines in tomato products by liquid chromatography
2005 Restuccia, Donatella; Iannilli, Ildebrando; Mele, Giustino; Vinci, Giuliana
Determination of polyciclic aromatic hydrocarbons (PAH) by LC-FD as quality index in cofee brew samples
2007 Chiacchierini, Ernesto; Restuccia, Donatella; Tarola, Anna Maria; Vinci, Giuliana
Direct analisys of underivatized by bioactive amines in wine using liquid chromatography-electrospray ionization mass spectrometry
2005 Chiacchierini, Ernesto; D., Di Corcia; Mele, Giustino; Restuccia, Donatella; Vinci, Giuliana
Environmental and economic issues in GM crop and food production
2008 Vinci, Giuliana; G., Anelli; S. M. L., Eramo; Restuccia, Donatella
Identification by MALDI-ToF of B-lactoglobulins of buffalo mozzarella cheese: as authenticity index
2007 Restuccia, Donatella; Eramo, S. L. M.; C., Iannilli; Vinci, Giuliana; Antonelli, Marta Letizia
Impatto dell'atmosfera sugli edifici: valutazione dei meccanismi predittivi per la stima dei costi connessi al danno
2006 Restuccia, Donatella; Vinci, Giuliana
Influence of environmental and technological parameters on phenolic composition in red wine
2008 Vinci, Giuliana; S. M. L., Eramo; I., Nicoletti; Restuccia, Donatella
Insects or meat? A comparative study by Life Cycle Assessment
2023 Ruggieri, Roberto; Prencipe, Sabrina Antonia; Restuccia, Donatella; Ruggeri, Marco
L'agroalimentare nello scenario socioeconomico attuale
2004 G., Anelli; Restuccia, Donatella; Vinci, Giuliana
Le ammine bioattive nel vino: determinazione mediante tecniche cromatografiche e di accoppiamento
2004 Chiacchierini, Ernesto; Lagana', Aldo; D., Di Corcia; Mele, Giustino; Restuccia, Donatella; Vinci, Giuliana
Microwave-assisted extraction, SPE and Florisil purification for chromatographic analysis of polycyclic aromatic hydrocarbons (PAHs) in ground roasted coffee
2007 Restuccia, Donatella; Iannilli, Ildebrando; Mele, Giustino; M., Rossi; Vinci, Giuliana
Multivariate statistical analysis comparing sport and soft drinks
2003 Vinci, Giuliana; Amendola, Carlo; Iannilli, Ildebrando; Restuccia, Donatella; Santini, Isabella
Rapid and simple analysis of bioactive amines in italian wines by rp-hplc-uv
2005 G., Anelli; Mele, Giustino; Restuccia, Donatella; Vinci, Giuliana
Rapid, reliable and simple determination of bioactive amines in tomato products by RP-HPLC-UV
2004 Chiacchierini, Ernesto; Mele, Giustino; Restuccia, Donatella; Vinci, Giuliana
Sangiovese cv Pomace seeds extract-fortified Kefir exerts anti-inflammatory activity in an in vitro model of intestinal epithelium using Caco-2 cells
2020 Carullo, Gabriele; Governa, Paolo; Gianfranco Spizzirri, Umile; Biagi, Marco; Sciubba, Fabio; Giorgi, Gianluca; Rosa Loizzo, Monica; DI COCCO, Maria Enrica; Aiello, FRANCESCA ANTONELLA; Restuccia, Donatella
Studio dell'influenza di parametri ambientali e di processo sulla composizione delle sostanze fenoliche nel vino rosso
2003 Chiacchierini, Ernesto; I., Nicoletti; S., Goscinny; Restuccia, Donatella; Vinci, Giuliana
Sustainability Assessment of Different Extra Virgin Olive Oil Extraction Methods through a Life Cycle Thinking Approach: Challenges and Opportunities in the Elaio-Technical Sector
2022 Restuccia, Donatella; Prencipe, Sabrina Antonia; Ruggeri, Marco; Gianfranco Spizzirri, Umile
Unripe carob pods: an innovative source of antioxidant molecules for the preparation of high-added value gummies
2023 Gianfranco Spizzirri, U.; Caputo, Paolino; Nicoletti, Rosa; Crupi, Pasquale; D'Ascenzo, Fabrizio; Oliverio Rossi, Cesare; Lisa Clodoveo, Maria; Aiello, Francesca; Restuccia, Donatella