RESTUCCIA, DONATELLA

RESTUCCIA, DONATELLA  

DIPARTIMENTO DI MANAGEMENT  

Mostra prodotti
Risultati 1 - 20 di 169 (tempo di esecuzione: 0.021 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
A MALDI-ToF study on the proteinic fraction of different packaged milk samples 2004 Amendola, Carlo; G., Anelli; D'Ascenzo, Fabrizio; Iannilli, Ildebrando; D., Restuccia; Vinci, Giuliana
A new method for the determination of biogenic amines in cheese by LC with evaporative light scattering detector 2011 Restuccia, Donatella; Spizzirri, Ug; Puoci, Francesco; Cirillo, G.; Curcio, M.; Parisi, Oi; Iemma, Francesca; Picci, Nevio
A statistical study applied to the sampling method of transgenic seeds 2005 E., Chiacchierini; Restuccia, Donatella; E., Sturchio; G., Vinci
A Tara Gum/Olive Mill Wastewaters Phytochemicals Conjugate as a New Ingredient for the Formulation of an Antioxidant-Enriched Pudding 2022 Spizzirri, U. G.; Caputo, P.; Oliviero Rossi, C.; Crupi, P.; Muraglia, M.; Rago, V.; Malivindi, R.; Clodoveo, M. L.; Restuccia, D.; Aiello, F.
Accumulation of Biogenic Amines in Foods: Hazard Identification and Control Options 2014 Restuccia, Donatella; U. G., Spizzirri; F., Puoci; O. I., Parisi; M., Curcio; N., Picci
Accumulation of Biogenic Amines in Wine: Role of Alcoholic and Malolactic Fermentation 2018 Restuccia, Donatella; Rosa Loizzo, Monica; Umile Gianfranco, Spizzirri
After wine: typical white Calabrian grape pomaces as useful source of functional foods 2017 Carullo, Gabriele; Restuccia, Donatella; Gianfranco Spizzirri, Umile; Gianluca, Giorgi; Badolato, Mariateresa; Aiello, Francesca
Ammine biogene in formaggi Dop calabresi: determinazione mediante HPLC con rivelatore light sacttering 2010 U. G., Spizzirri; Restuccia, Donatella; F., Puoci; M., Curcio; G., Cirillo; N., Picci
Analisi dei sistemi di gestione delle risorse idriche con particolare riferimento ai Paesi Mediterranei 2004 E., Chiacchierini; Amendola, Carlo; D., Restuccia; Vinci, Giuliana
Analysis and distribution of Polycyclic Aromatic Hydrocarbons (PAHs) in groundwater, leachate and stream water samples in an Italian landfill. 2015 Vinci, Giuliana; Preti, Raffaella; Restuccia, Donatella; Antonelli Marta, Letizia
Antihypertensive activity of polyphenolic compounds from olive mill wastewater 2014 Parisio, I; Restuccia, D; Casaburi, I; Trombino, Sonia; Cassano, Roberta; Avena, P; Picci, N; Pezzi, V; Puoci, F.
Antiossidanti negli alimenti nervini: polifenoli totali, catechine e proantocianidine 2007 E., Chiacchierini; S. L. M., Eramo; D., Restuccia; Vinci, Giuliana; L., Recchia
Antioxidant activity and phenolic content of Mapo Tangelo 2013 Spizzirri, U. G.; Restuccia, Donatella; Puoci, Francesco; Curcio, M.; Cirillo, G.; Picci, N.
Antioxidant activity of a mediterranean food product: "fig syrup" 2011 Puoci, F; Iemma, F; Spizzirri, Ug; Restuccia, D; Pezzi, V; Sirianni, R; Manganaro, L; Curcio, M; Parisi, Oi; Cirillo, G; Picci, N
Antioxidant Activity of Phenolic Acids: Correlation with Chemical Structure and in Vitro Assays for Analytical Determination 2012 Cirillo, G; Parisi, O. I.; Restuccia, Donatella; Puoci, F; Picci, N.
Antioxidant polymers for food packaging 2018 Cirillo, G.; Curcio, M.; Tania, Spataro; Picci, N.; Restuccia, D.; Iemma, F.; Spizzirri, U. G.
Antioxidant Properties of EVOO from Cerasuola cv Olive Fruit: Effect of Stone Removal 2011 Restuccia, Donatella; Spizzirre, U. G.; Chiricosta, S; Puoci, Francesco; Altimari, I; Picci, N.
Application of genetically modified microorganisms for environmental bioremediation 2004 Amendola, Carlo; S., Goscinny; Iannilli, Ildebrando; D., Restuccia; Vinci, Giuliana
Application of LC with Evaporative Light Scattering Detector for Biogenic Amines Determination in Fair Trade Cocoa-Based Products 2016 Spizzirri, U. G.; Parisi, O. I.; Picci, Nevio; Restuccia, Donatella
Applicazioni biotecnologiche nella cooperazione internazionale: coltivazione di "Jatropha Curcas" per la produzione di biodiesel 2009 Vinci, Giuliana; D., Restuccia; D., Valentini