RESTUCCIA, DONATELLA
RESTUCCIA, DONATELLA
DIPARTIMENTO DI MANAGEMENT
A MALDI-ToF study on the proteinic fraction of different packaged milk samples
2004 Amendola, Carlo; G., Anelli; D'Ascenzo, Fabrizio; Iannilli, Ildebrando; D., Restuccia; Vinci, Giuliana
A new method for the determination of biogenic amines in cheese by LC with evaporative light scattering detector
2011 Restuccia, Donatella; Spizzirri, Ug; Puoci, Francesco; Cirillo, G.; Curcio, M.; Parisi, Oi; Iemma, Francesca; Picci, Nevio
A statistical study applied to the sampling method of transgenic seeds
2005 E., Chiacchierini; Restuccia, Donatella; E., Sturchio; G., Vinci
A Tara Gum/Olive Mill Wastewaters Phytochemicals Conjugate as a New Ingredient for the Formulation of an Antioxidant-Enriched Pudding
2022 Spizzirri, U. G.; Caputo, P.; Oliviero Rossi, C.; Crupi, P.; Muraglia, M.; Rago, V.; Malivindi, R.; Clodoveo, M. L.; Restuccia, D.; Aiello, F.
Accumulation of Biogenic Amines in Foods: Hazard Identification and Control Options
2014 Restuccia, Donatella; U. G., Spizzirri; F., Puoci; O. I., Parisi; M., Curcio; N., Picci
Accumulation of Biogenic Amines in Wine: Role of Alcoholic and Malolactic Fermentation
2018 Restuccia, Donatella; Rosa Loizzo, Monica; Umile Gianfranco, Spizzirri
After wine: typical white Calabrian grape pomaces as useful source of functional foods
2017 Carullo, Gabriele; Restuccia, Donatella; Gianfranco Spizzirri, Umile; Gianluca, Giorgi; Badolato, Mariateresa; Aiello, Francesca
Ammine biogene in formaggi Dop calabresi: determinazione mediante HPLC con rivelatore light sacttering
2010 U. G., Spizzirri; Restuccia, Donatella; F., Puoci; M., Curcio; G., Cirillo; N., Picci
Analisi dei sistemi di gestione delle risorse idriche con particolare riferimento ai Paesi Mediterranei
2004 E., Chiacchierini; Amendola, Carlo; D., Restuccia; Vinci, Giuliana
Analysis and distribution of Polycyclic Aromatic Hydrocarbons (PAHs) in groundwater, leachate and stream water samples in an Italian landfill.
2015 Vinci, Giuliana; Preti, Raffaella; Restuccia, Donatella; Antonelli Marta, Letizia
Antihypertensive activity of polyphenolic compounds from olive mill wastewater
2014 Parisio, I; Restuccia, D; Casaburi, I; Trombino, Sonia; Cassano, Roberta; Avena, P; Picci, N; Pezzi, V; Puoci, F.
Antiossidanti negli alimenti nervini: polifenoli totali, catechine e proantocianidine
2007 E., Chiacchierini; S. L. M., Eramo; D., Restuccia; Vinci, Giuliana; L., Recchia
Antioxidant activity and phenolic content of Mapo Tangelo
2013 Spizzirri, U. G.; Restuccia, Donatella; Puoci, Francesco; Curcio, M.; Cirillo, G.; Picci, N.
Antioxidant activity of a mediterranean food product: "fig syrup"
2011 Puoci, F; Iemma, F; Spizzirri, Ug; Restuccia, D; Pezzi, V; Sirianni, R; Manganaro, L; Curcio, M; Parisi, Oi; Cirillo, G; Picci, N
Antioxidant Activity of Phenolic Acids: Correlation with Chemical Structure and in Vitro Assays for Analytical Determination
2012 Cirillo, G; Parisi, O. I.; Restuccia, Donatella; Puoci, F; Picci, N.
Antioxidant polymers for food packaging
2018 Cirillo, G.; Curcio, M.; Tania, Spataro; Picci, N.; Restuccia, D.; Iemma, F.; Spizzirri, U. G.
Antioxidant Properties of EVOO from Cerasuola cv Olive Fruit: Effect of Stone Removal
2011 Restuccia, Donatella; Spizzirre, U. G.; Chiricosta, S; Puoci, Francesco; Altimari, I; Picci, N.
Application of genetically modified microorganisms for environmental bioremediation
2004 Amendola, Carlo; S., Goscinny; Iannilli, Ildebrando; D., Restuccia; Vinci, Giuliana
Application of LC with Evaporative Light Scattering Detector for Biogenic Amines Determination in Fair Trade Cocoa-Based Products
2016 Spizzirri, U. G.; Parisi, O. I.; Picci, Nevio; Restuccia, Donatella
Applicazioni biotecnologiche nella cooperazione internazionale: coltivazione di "Jatropha Curcas" per la produzione di biodiesel
2009 Vinci, Giuliana; D., Restuccia; D., Valentini
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
A MALDI-ToF study on the proteinic fraction of different packaged milk samples | 2004 | Amendola, Carlo; G., Anelli; D'Ascenzo, Fabrizio; Iannilli, Ildebrando; D., Restuccia; Vinci, Giuliana | |
A new method for the determination of biogenic amines in cheese by LC with evaporative light scattering detector | 2011 | Restuccia, Donatella; Spizzirri, Ug; Puoci, Francesco; Cirillo, G.; Curcio, M.; Parisi, Oi; Iemma, Francesca; Picci, Nevio | |
A statistical study applied to the sampling method of transgenic seeds | 2005 | E., Chiacchierini; Restuccia, Donatella; E., Sturchio; G., Vinci | |
A Tara Gum/Olive Mill Wastewaters Phytochemicals Conjugate as a New Ingredient for the Formulation of an Antioxidant-Enriched Pudding | 2022 | Spizzirri, U. G.; Caputo, P.; Oliviero Rossi, C.; Crupi, P.; Muraglia, M.; Rago, V.; Malivindi, R.; Clodoveo, M. L.; Restuccia, D.; Aiello, F. | |
Accumulation of Biogenic Amines in Foods: Hazard Identification and Control Options | 2014 | Restuccia, Donatella; U. G., Spizzirri; F., Puoci; O. I., Parisi; M., Curcio; N., Picci | |
Accumulation of Biogenic Amines in Wine: Role of Alcoholic and Malolactic Fermentation | 2018 | Restuccia, Donatella; Rosa Loizzo, Monica; Umile Gianfranco, Spizzirri | |
After wine: typical white Calabrian grape pomaces as useful source of functional foods | 2017 | Carullo, Gabriele; Restuccia, Donatella; Gianfranco Spizzirri, Umile; Gianluca, Giorgi; Badolato, Mariateresa; Aiello, Francesca | |
Ammine biogene in formaggi Dop calabresi: determinazione mediante HPLC con rivelatore light sacttering | 2010 | U. G., Spizzirri; Restuccia, Donatella; F., Puoci; M., Curcio; G., Cirillo; N., Picci | |
Analisi dei sistemi di gestione delle risorse idriche con particolare riferimento ai Paesi Mediterranei | 2004 | E., Chiacchierini; Amendola, Carlo; D., Restuccia; Vinci, Giuliana | |
Analysis and distribution of Polycyclic Aromatic Hydrocarbons (PAHs) in groundwater, leachate and stream water samples in an Italian landfill. | 2015 | Vinci, Giuliana; Preti, Raffaella; Restuccia, Donatella; Antonelli Marta, Letizia | |
Antihypertensive activity of polyphenolic compounds from olive mill wastewater | 2014 | Parisio, I; Restuccia, D; Casaburi, I; Trombino, Sonia; Cassano, Roberta; Avena, P; Picci, N; Pezzi, V; Puoci, F. | |
Antiossidanti negli alimenti nervini: polifenoli totali, catechine e proantocianidine | 2007 | E., Chiacchierini; S. L. M., Eramo; D., Restuccia; Vinci, Giuliana; L., Recchia | |
Antioxidant activity and phenolic content of Mapo Tangelo | 2013 | Spizzirri, U. G.; Restuccia, Donatella; Puoci, Francesco; Curcio, M.; Cirillo, G.; Picci, N. | |
Antioxidant activity of a mediterranean food product: "fig syrup" | 2011 | Puoci, F; Iemma, F; Spizzirri, Ug; Restuccia, D; Pezzi, V; Sirianni, R; Manganaro, L; Curcio, M; Parisi, Oi; Cirillo, G; Picci, N | |
Antioxidant Activity of Phenolic Acids: Correlation with Chemical Structure and in Vitro Assays for Analytical Determination | 2012 | Cirillo, G; Parisi, O. I.; Restuccia, Donatella; Puoci, F; Picci, N. | |
Antioxidant polymers for food packaging | 2018 | Cirillo, G.; Curcio, M.; Tania, Spataro; Picci, N.; Restuccia, D.; Iemma, F.; Spizzirri, U. G. | |
Antioxidant Properties of EVOO from Cerasuola cv Olive Fruit: Effect of Stone Removal | 2011 | Restuccia, Donatella; Spizzirre, U. G.; Chiricosta, S; Puoci, Francesco; Altimari, I; Picci, N. | |
Application of genetically modified microorganisms for environmental bioremediation | 2004 | Amendola, Carlo; S., Goscinny; Iannilli, Ildebrando; D., Restuccia; Vinci, Giuliana | |
Application of LC with Evaporative Light Scattering Detector for Biogenic Amines Determination in Fair Trade Cocoa-Based Products | 2016 | Spizzirri, U. G.; Parisi, O. I.; Picci, Nevio; Restuccia, Donatella | |
Applicazioni biotecnologiche nella cooperazione internazionale: coltivazione di "Jatropha Curcas" per la produzione di biodiesel | 2009 | Vinci, Giuliana; D., Restuccia; D., Valentini |