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Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Preparing fermented soya based mixture comprising e.g. isoflavones-aglycones, comprises fermenting soya by using mixture of lactic acid bacteria comprising Lactobacillus plantarum, Lactobacillus fermentum and Lactobacillus rhamnosus 2012 Giuliani, G; Benedusi, A; Gobbetti, M; DI CAGNO, R; Baroni, S; Rizzello, Cg
Preparing flour dough with reduced gluten content from gluten containing flours used e.g. for preparing baked good, by mixing flour with water comprising mixture of lactic acid bacteria, adding fungal proteases and fermenting product 2014 Giuliani, G; Benedusi, A; Di Cagno, R; Rizzello, Cg; De Angelis, M; Gobbetti, M; Cassone, A
Procedimento di biotecnologia microbica per la completa degradazione di glutine nelle farine 2008 Giuliani, G; Benedusi, A; DI CAGNO, R; DE ANGELIS, M; RIZZELLO C., G; Cassone, A; Gobbetti, M
Procedimento di biotecnologia microbica per la completa degradazione di glutine nelle farine 2008 Giuliani, G; Benedusi, A; DI CAGNO, R; De, ; Angelis, M; Rizzello, Cg; Cassone, A; Gobbetti, M
Procedimento per la preparazione di acido gamma-ammino butirrico (GABA) mediante batteri lattici (LAB) su surplus agro-alimentari 2007 Giuliani, G; Benedusi, A; DI CAGNO, R; Rizzello, Cg; DE ANGELIS, M; Mazzacane, F; Gobbetti, M
Procedimento per la preparazione di acido gamma-ammino butirrico (GABA) mediante batteri lattici (LAB) su surplus agro-alimentari 2007 Giuliani, G; Benedusi, A; DI CAGNO, R; Rizzello, Cg; DE ANGELIS, M; Mazzacane, F; Gobbetti, M
Process for the preparation of gamma-amino butyric acid (GABA by the use of lactic acid bacteria (LAB) on agro- and food-industry surplus 2009 Giuliani, G.; Benedusi, A.; R, DI CAGNO; Rizzello, C. G.; M, DE ANGELIS; Mazzacane, F.; Gobbetti, M.
Process for the preparation of gamma-amino butyric acid (GABA) by the use of lactic acid bacteria (lab) on agro-and food-industry surplus 2010 Giuliani, G; Benedusi, A; DI CAGNO, R; Rizzello, Cg; DE ANGELIS, M; Mazzacane, F; Gobbetti, M
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Tipologia
  • 05 Brevetto 18
  • 05 Brevetto::05a Brevetto 18
Data di pubblicazione
  • 2016 1
  • 2014 2
  • 2012 2
  • 2010 5
  • 2009 2
  • 2008 4
  • 2007 2
Lingua
  • ita 5
  • eng 1
Accesso al fulltext
  • no fulltext 18