Characterization of phenolic and aromatic profiles of Radler Beers by HPLC-PDA-MS/MS and GC-MS technique / DI MATTEO, Paola; Bortolami, Martina; DI VIRGILIO LUDOVICA, ; Petrucci, Rita. - (2022). (Intervento presentato al convegno 7 TH MS FOOD DAY tenutosi a FIRENZE).

Characterization of phenolic and aromatic profiles of Radler Beers by HPLC-PDA-MS/MS and GC-MS technique

DI MATTEO PAOLA
Primo
;
BORTOLAMI MARTINA
Secondo
;
RITA PETRUCCI
Ultimo
2022

2022
7 TH MS FOOD DAY
04 Pubblicazione in atti di convegno::04d Abstract in atti di convegno
Characterization of phenolic and aromatic profiles of Radler Beers by HPLC-PDA-MS/MS and GC-MS technique / DI MATTEO, Paola; Bortolami, Martina; DI VIRGILIO LUDOVICA, ; Petrucci, Rita. - (2022). (Intervento presentato al convegno 7 TH MS FOOD DAY tenutosi a FIRENZE).
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