FESTA, Maria Rosa
FESTA, Maria Rosa
DIPARTIMENTO DI CHIMICA
A method to investigate on glycerides in cow's milk and dairy product fats
2009 Bottari, Emilio Giovanni; C., DE BERNARDIS; Festa, Maria Rosa; V., Rampino
A Potentiometric investigation on the behaviour of taurine as a ligand
1999 F., Apruzzese; Bottari, Emilio Giovanni; Festa, Maria Rosa
A Study of Deoxycholate Micellar Solution as a Function of the Ionic Medium Concentration.
1988 Bottari, Emilio Giovanni; Festa, Maria Rosa; Jasionowska, Renata
A Study on Diflunisal: Solubility, Acid Constants and Complex Formation with Calcium(II) and Magnesium(II)
2014 Bottari, Emilio Giovanni; Festa, Maria Rosa; Gentile, Lorella
Acid constant and c.m.c. of fatty acid C12- C18.
1986 Bottari, Emilio Giovanni; Festa, Maria Rosa
Acid constant and c.m.c. of fatty C12-C18 acids.
1986 Bottari, Emilio Giovanni; Festa, Maria Rosa
Acidità totale e volatile nel vino.
1987 Bottari, Emilio Giovanni; G., Curzio; Festa, Maria Rosa
Advanced Sensors for advanced applications
1999 E., Scarano; Bottari, Emilio Giovanni; Festa, Maria Rosa; L., Lioce; M., Mantarro; F., Spinelli; A., D'Amico
Aggregati micellari in soluzioni di sali sodici degli acidi biliari.
1992 Bottari, Emilio Giovanni; Festa, Maria Rosa
Aggregati micellari tra calcio, sodio e sali biliari di idrossi e tri idrossicolanici
2008 Antonilli, Marco; Bottari, Emilio Giovanni; Festa, Maria Rosa; Gentile, Lorella
Aggregati misti di sali sodici di acidi biliari
2004 Bottari, Emilio Giovanni; A., Buonfigli; Festa, Maria Rosa
Alimentazione del bestiame e foglie di carciofo
2000 Bottari, Emilio Giovanni; R., De Acutis; Festa, Maria Rosa
Amalgami nell'analisi di equilibrio su soluzioni di pirofosfato.
1986 Bottari, Emilio Giovanni; Festa, Maria Rosa
Aminoacids as ligands of cations in food chemistry
1993 Bottari, Emilio Giovanni; Festa, Maria Rosa
An analytical investigation on rufloxacin hydrochloride.
1989 Festa, Maria Rosa
An Investigation of Complexation of Cadmium(II) with Arginine
2013 Bottari, Emilio Giovanni; Festa, Maria Rosa; Gentile, Lorella
An investigation on calcium (II) oxalate as solubility and universal standard
2007 Antonilli, Marco; Bottari, Emilio Giovanni; Festa, Maria Rosa; Gentile, Lorella
An investigation on calcium taurodeoxycholate micellar aggregates
2010 Antonilli, Marco; Bottari, Emilio Giovanni; Festa, Maria Rosa; Gentile, Lorella
An Investigation on the Equilibria between Arginine and Iron(II) and Iron(III)
2013 Bottari, Emilio Giovanni; Festa, Maria Rosa; Gentile, Lorella
Analisi di equilibrio su soluzioni acquose micellari.
1985 Bottari, Emilio Giovanni; Festa, Maria Rosa; P., Ippoliti; Jasionowska, Renata; R., Porto
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
A method to investigate on glycerides in cow's milk and dairy product fats | 2009 | Bottari, Emilio Giovanni; C., DE BERNARDIS; Festa, Maria Rosa; V., Rampino | |
A Potentiometric investigation on the behaviour of taurine as a ligand | 1999 | F., Apruzzese; Bottari, Emilio Giovanni; Festa, Maria Rosa | |
A Study of Deoxycholate Micellar Solution as a Function of the Ionic Medium Concentration. | 1988 | Bottari, Emilio Giovanni; Festa, Maria Rosa; Jasionowska, Renata | |
A Study on Diflunisal: Solubility, Acid Constants and Complex Formation with Calcium(II) and Magnesium(II) | 2014 | Bottari, Emilio Giovanni; Festa, Maria Rosa; Gentile, Lorella | |
Acid constant and c.m.c. of fatty acid C12- C18. | 1986 | Bottari, Emilio Giovanni; Festa, Maria Rosa | |
Acid constant and c.m.c. of fatty C12-C18 acids. | 1986 | Bottari, Emilio Giovanni; Festa, Maria Rosa | |
Acidità totale e volatile nel vino. | 1987 | Bottari, Emilio Giovanni; G., Curzio; Festa, Maria Rosa | |
Advanced Sensors for advanced applications | 1999 | E., Scarano; Bottari, Emilio Giovanni; Festa, Maria Rosa; L., Lioce; M., Mantarro; F., Spinelli; A., D'Amico | |
Aggregati micellari in soluzioni di sali sodici degli acidi biliari. | 1992 | Bottari, Emilio Giovanni; Festa, Maria Rosa | |
Aggregati micellari tra calcio, sodio e sali biliari di idrossi e tri idrossicolanici | 2008 | Antonilli, Marco; Bottari, Emilio Giovanni; Festa, Maria Rosa; Gentile, Lorella | |
Aggregati misti di sali sodici di acidi biliari | 2004 | Bottari, Emilio Giovanni; A., Buonfigli; Festa, Maria Rosa | |
Alimentazione del bestiame e foglie di carciofo | 2000 | Bottari, Emilio Giovanni; R., De Acutis; Festa, Maria Rosa | |
Amalgami nell'analisi di equilibrio su soluzioni di pirofosfato. | 1986 | Bottari, Emilio Giovanni; Festa, Maria Rosa | |
Aminoacids as ligands of cations in food chemistry | 1993 | Bottari, Emilio Giovanni; Festa, Maria Rosa | |
An analytical investigation on rufloxacin hydrochloride. | 1989 | Festa, Maria Rosa | |
An Investigation of Complexation of Cadmium(II) with Arginine | 2013 | Bottari, Emilio Giovanni; Festa, Maria Rosa; Gentile, Lorella | |
An investigation on calcium (II) oxalate as solubility and universal standard | 2007 | Antonilli, Marco; Bottari, Emilio Giovanni; Festa, Maria Rosa; Gentile, Lorella | |
An investigation on calcium taurodeoxycholate micellar aggregates | 2010 | Antonilli, Marco; Bottari, Emilio Giovanni; Festa, Maria Rosa; Gentile, Lorella | |
An Investigation on the Equilibria between Arginine and Iron(II) and Iron(III) | 2013 | Bottari, Emilio Giovanni; Festa, Maria Rosa; Gentile, Lorella | |
Analisi di equilibrio su soluzioni acquose micellari. | 1985 | Bottari, Emilio Giovanni; Festa, Maria Rosa; P., Ippoliti; Jasionowska, Renata; R., Porto |