ANTONELLI, Marta Letizia

ANTONELLI, Marta Letizia  

DIPARTIMENTO DI MANAGEMENT  

Mostra prodotti
Risultati 1 - 20 di 141 (tempo di esecuzione: 0.037 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
"BSA TAURODEOXYCHOLATE" 2002 Antonelli, Marta Letizia; A., Palacios; LA MESA, Camillo
"THERMODYNAMIC PROPERTIES OF THE BSA TAURODEOXYCHOLATE SYSTEM" 2004 Antonelli, Marta Letizia; A., Capalbi; G., Gente; A., Palacios; S., Sallustio; LA MESA, Camillo
A microcalorimetric enzymatic method for trehalose determination in food 2009 Antonelli, Marta Letizia; Dalina, Lelo; Rosalia Fortunata, Tornelli
A microcalorimetric enzymatic sensor for trehalose determination in food 2008 Antonelli, Marta Letizia; C., Bruno; R. F., Tornelli
A microcalorimetric sensor for food and cosmetic analyses: l-Malic acid determination 2008 Antonelli, Marta Letizia; Claudio, Spadaro; Rosalia Fortunata, Tornelli
A new calorimetric approach to the study of Copper-Fulvate complex formation 2000 Antonelli, Marta Letizia; N., Calace; B. M., Petronio; M., Pietroletti
A new electrochemical sensor for extra-virgin olive oils classification 2020 Zappi, Daniele; Sadun, Claudia; Gontrani, Lorenzo; Dini, Danilo; Antonelli, Marta Letizia
A new low cost and complete restoration method: a simultaneous non-aqueous treatment of deacidification and reduction 2001 M., Bicchieri; M., Monti; Antonelli, Marta Letizia
A new microcalorimetric method for the determination of lipase activity and substrate concentration in aqueous medium 1990 Antonelli, Marta Letizia; V., Carunchio; M., Luciani
A novel polyphenol biosensor based on green room temperature ionic liquid and laccase from trametes versicolor 2015 Bollella, Paolo; Antiochia, Riccarda; Caminiti, Ruggero; Tortolini, Cristina; Antonelli, Marta Letizia
A proposal for the application of the ligand exchange chromatography on thin layers 1980 Antonelli, Marta Letizia; A., Marino; Messina, Antonella; M., Petroniob
A rapid method for determination of total nitrogen and/or proteic fractions in various food samples 2000 Vinci, Giuliana; Antonelli, Marta Letizia; A., Biondi; M., Rossi; D., Vezzio
Alcuni parametri di controllo: qualità e conservazione del latte crudo e pastorizzato 2000 Antonelli, Marta Letizia; A., Biondi; D., Scricciolo; Vinci, Giuliana
Amperometric IV generation Room Temperature Ionic Liquids (RTILs) biosensor to detect polyphenols by using laccase from trametes versicolor 2015 Tortolini, Cristina; Bollella, Paolo; Antiochia, Riccarda; Antonelli, Marta Letizia; Caminiti, Ruggero
An application of the ligand exchange chromatography to the analysis of some protein components 1980 Antonelli, Marta Letizia; Bucci, Remo; Carunchio, Vincenzo Tito
Analytical characterization of italian red wines for commercial valorization. 2012 Vieri, Simone; Vinci, Giuliana; Preti, Raffaella; Antiochia, Riccarda; Antonelli, Marta Letizia
Analytical investigation on the digeribility of milk disaccharides by means of enzymatic microcalorimetry and high performance liquid chromatography 1996 Ruggieri, Giovanni; Antonelli, Marta Letizia; L., Forte; Vinci, Giuliana
Analytical study of the bioaccumulation process of metals on lichens 1998 Antonelli, Marta Letizia; P., Ercole; Campanella, Luigi
Applicazione dei metodi cromatografico (HPL-MS/MS)e immunoenzimatico (ELISA)per la determinazione di alcune fusariotossine nel mais 2004 Antonelli, Marta Letizia; Lagana', Aldo; G., Aureli; M. G., D'Egidio; C., Cecchini
Appunti del corso di sensori e biosensori 2010 Antonelli, Marta Letizia