GIANNETTI, Vanessa

GIANNETTI, Vanessa  

DIPARTIMENTO DI MANAGEMENT  

Mostra prodotti
Risultati 1 - 20 di 87 (tempo di esecuzione: 0.026 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Accelerated solvent extraction for liquid chromatographic determination of carotenoids in durum wheat pasta. A chemometric approach using statistical experimental design 2023 Giannetti, V.; Marini, F.; Boccacci Mariani, M.; Livi, G.
Adoption of AI-based technologies in the food supplement industry. An italian start-up case study 2023 Rapa, Mattia; Ciano, Salvatore; Orsini, Francesca; Tullo, Maria Giulia; Giannetti, Vanessa; Boccacci Mariani, Maurizio
ANALISI GC-MS DELLA FRAZIONE VOLATILE DI PASTA TRADITIONALE ITALIANA 2009 BOCCACCI MARIANI, Maurizio; Virginia, D’Aiuto; Giannetti, Vanessa; Pintore, Manuela; Testani, Elena
Aspetti rilevanti nella valorizzazione della gomma post-consumo 2014 Giannetti, Vanessa; BOCCACCI MARIANI, Maurizio; Mannino, Paola
Caratterizzazione del bergamotto e potenziali applicazioni in campo alimentare 2009 Giannetti, Vanessa; F., Milano; M., Pintore; Testani, Elena
Carta e cartone riciclati per packaging alimentare: aspetti legislativi e sfide future 2014 BOCCACCI MARIANI, Maurizio; Giannetti, Vanessa; Ceccarelli, Valentina
Characterization of craft beer through flavour component analysis by GC-MS and multivariate statistical tools 2018 Giannetti, Vanessa; BOCCACCI MARIANI, Maurizio; Torrelli, Paola
Characterization of Polyphenols in a Sicilian Autochthonous White Grape Variety (PDO) for Monitoring Production Process and Shelf-Life of Wines 2022 Rapa, Mattia; Giannetti, Vanessa; Boccacci Mariani, Maurizio
Characterization of the aroma profile of edible flowers using HS-SPME/GC–MS and chemometrics 2024 Giannetti, Vanessa; Biancolillo, Alessandra; Marini, Federico; BOCCACCI MARIANI, Maurizio; Livi, Greta
Characterization of the authenticity of pasta di Gragnano protected geographical indication through flavor component analysis by gas chromatography–mass spectrometry and chemometric tools 2016 Giannetti, Vanessa; BOCCACCI MARIANI, Maurizio; Mannino, Paola
Characterization of whole-wheat pasta by product or process markers approach: a bref review 2020 Giannetti, Vanessa; BOCCACCI MARIANI, Maurizio; Livi, Greta
Come valutare l’impatto termico subito dalla pasta di grano duro durante il processo di essiccazione? L’interesse della comunità scientifica sul ruolo della furosina come indicatore di qualità 2021 Giannetti, Vanessa; BOCCACCI MARIANI, Maurizio; Colicchia, Sonia
Comparison of the carotenoid content in durum wheat pasta and wholewheat pasta by multivariate analysis 2023 Giannetti, Vanessa; BOCCACCI MARIANI, Maurizio; Livi, Greta
Compenso aggiuntivo previsto dal Fondo di Ateneo per la Premialità, stabilito in relazione ai risultati conseguiti in attività di ricerca e didattica. 2017 Giannetti, Vanessa
Confronto del livello di carotenoidi in pasta di grano duro e pasta di grano duro integrale attraverso l’analisi multivariata 2022 Giannetti, Vanessa; BOCCACCI MARIANI, Maurizio; Livi, Greta
Could food delivery involve certified quality products? An innovative case study during the SARS-CoV-2 pandemic in Italy 2023 Rapa, Mattia; Giannetti, Vanessa; Boccacci Mariani, Maurizio; Di Francesco, Federico; Porpiglia, Alessandro
Determination by LC of polyphenols in Italian red wine 2007 Tarola, Anna Maria; Giannetti, Vanessa
Determination of Pesticide Residues in Cereal by HPLC UV detection 2007 Giannetti, Vanessa; DI FOLCO, Francesco; Milano, Filomena; Tarola, Anna Maria
Determination of Pesticide Residues in Cereals by Liquid Chromatography and UV Detection 2008 Tarola, Anna Maria; F., Di Folco; Giannetti, Vanessa
Determination of Polycyclic aromatic hydrocarbons in moss samples by HPLC with fluorimetric detection 2005 E., Iannucci; Tarola, Anna Maria; Giannetti, Vanessa