GIANNETTI, Vanessa
GIANNETTI, Vanessa
DIPARTIMENTO DI MANAGEMENT
Accelerated solvent extraction for liquid chromatographic determination of carotenoids in durum wheat pasta. A chemometric approach using statistical experimental design
2023 Giannetti, V.; Marini, F.; Boccacci Mariani, M.; Livi, G.
Adoption of AI-based technologies in the food supplement industry. An italian start-up case study
2023 Rapa, Mattia; Ciano, Salvatore; Orsini, Francesca; Tullo, Maria Giulia; Giannetti, Vanessa; Boccacci Mariani, Maurizio
ANALISI GC-MS DELLA FRAZIONE VOLATILE DI PASTA TRADITIONALE ITALIANA
2009 BOCCACCI MARIANI, Maurizio; Virginia, D’Aiuto; Giannetti, Vanessa; Pintore, Manuela; Testani, Elena
Aspetti rilevanti nella valorizzazione della gomma post-consumo
2014 Giannetti, Vanessa; BOCCACCI MARIANI, Maurizio; Mannino, Paola
Caratterizzazione del bergamotto e potenziali applicazioni in campo alimentare
2009 Giannetti, Vanessa; F., Milano; M., Pintore; Testani, Elena
Carta e cartone riciclati per packaging alimentare: aspetti legislativi e sfide future
2014 BOCCACCI MARIANI, Maurizio; Giannetti, Vanessa; Ceccarelli, Valentina
Characterization of craft beer through flavour component analysis by GC-MS and multivariate statistical tools
2018 Giannetti, Vanessa; BOCCACCI MARIANI, Maurizio; Torrelli, Paola
Characterization of polyphenols in a sicilian autochthonous white grape variety (PDO) for monitoring production process and shelf-life of wines
2022 Rapa, Mattia; Giannetti, Vanessa; Boccacci Mariani, Maurizio
Characterization of the aroma profile of edible flowers using HS-SPME/GC–MS and chemometrics
2024 Giannetti, Vanessa; Biancolillo, Alessandra; Marini, Federico; BOCCACCI MARIANI, Maurizio; Livi, Greta
Characterization of the authenticity of pasta di Gragnano protected geographical indication through flavor component analysis by gas chromatography–mass spectrometry and chemometric tools
2016 Giannetti, Vanessa; BOCCACCI MARIANI, Maurizio; Mannino, Paola
Characterization of whole-wheat pasta by product or process markers approach: a bref review
2020 Giannetti, Vanessa; BOCCACCI MARIANI, Maurizio; Livi, Greta
Come valutare l’impatto termico subito dalla pasta di grano duro durante il processo di essiccazione? L’interesse della comunità scientifica sul ruolo della furosina come indicatore di qualità
2021 Giannetti, Vanessa; BOCCACCI MARIANI, Maurizio; Colicchia, Sonia
Comparison of the carotenoid content in durum wheat pasta and wholewheat pasta by multivariate analysis
2023 Giannetti, Vanessa; BOCCACCI MARIANI, Maurizio; Livi, Greta
Compenso aggiuntivo previsto dal Fondo di Ateneo per la Premialità, stabilito in relazione ai risultati conseguiti in attività di ricerca e didattica.
2017 Giannetti, Vanessa
Confronto del livello di carotenoidi in pasta di grano duro e pasta di grano duro integrale attraverso l’analisi multivariata
2022 Giannetti, Vanessa; BOCCACCI MARIANI, Maurizio; Livi, Greta
Could food delivery involve certified quality products? An innovative case study during the SARS-CoV-2 pandemic in Italy
2023 Rapa, Mattia; Giannetti, Vanessa; Boccacci Mariani, Maurizio; Di Francesco, Federico; Porpiglia, Alessandro
Determination by LC of polyphenols in Italian red wine
2007 Tarola, Anna Maria; Giannetti, Vanessa
Determination of Pesticide Residues in Cereal by HPLC UV detection
2007 Giannetti, Vanessa; DI FOLCO, Francesco; Milano, Filomena; Tarola, Anna Maria
Determination of Pesticide Residues in Cereals by Liquid Chromatography and UV Detection
2008 Tarola, Anna Maria; F., Di Folco; Giannetti, Vanessa
Determination of Polycyclic aromatic hydrocarbons in moss samples by HPLC with fluorimetric detection
2005 E., Iannucci; Tarola, Anna Maria; Giannetti, Vanessa