RUGGIERI, Roberto

RUGGIERI, Roberto  

DIPARTIMENTO DI MANAGEMENT  

Mostra prodotti
Risultati 1 - 20 di 111 (tempo di esecuzione: 0.023 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
"The biotechnological innovations in agriculture and their impact on the market and the consumer" 2001 Ruggieri, Roberto
"The new consumption's food models and their influence on the products marketing" 2001 C., Pompei; Ruggieri, Roberto
3D technologies in the medical industry: recent applications and future perspectives 2016 Ruggieri, Roberto; Savastano, Marco
A green chemistry case study: sensor-based methods for bioactive compounds determination in food. 2021 Rapa, Mattia; Maddaloni, Lucia; Prencipe, Sabrina Antonia; Ruggieri, Roberto; D'Ascenzo, Fabrizio
Acrilammide: applicazione del Regolamento UE 2017/2158 nella produzione industriale degli alimenti 2018 Rapa, Mattia; Ruggieri, Roberto; Vinci, Giuliana
Alimentazione nella ristorazione collettiva. Gestione, qualità e sicurezza 2021 dalla Torre, Grazia; Maddaloni, Lucia; Ruggieri, Roberto; Vinci, Giuliana
AMIDO: PRODUZIONE ED UTILIZZAZIONI 1997 Ruggieri, Roberto; F., Carunchio; Vinci, Giuliana
An electrochemical sensor for monitoring biogenic amines in anchovies as quality and safety index 2021 Maddaloni, L.; Grasso, S.; De Gara, L.; Pennazza, G.; Zompanti, A.; Rapa, M.; Ruggieri, R.; Vinci, G.; Santonico, M.
Analysis of a potential investment in EPC/RFID technology 2012 Amendola, Carlo; Iannilli, Ildebrando; Ruggieri, Roberto
Application of Life Cycle Assessment (LCA) to cereal production: an overview 2022 Vinci, Giuliana; Ruggieri, Roberto; Ruggeri, Marco; Zaki, MARY GIO'
Are Consumers Willing to Pay More for a “Made in” Product? An Empirical Investigation on “Made in Italy” 2017 Lucio, Cappelli; D'Ascenzo, Fabrizio; Natale, Luisa; Rossetti, Francesca; Ruggieri, Roberto; Domenico, Vistocco
Attuali sviluppi della cogenerazione quale fonte di risparmio energetico 2008 Ruggieri, Roberto
Bioactive compounds in cherry tomatoes (Solanum Lycopersicum var. Cerasiforme): Cultivation techniques classification by multivariate analysis 2021 Rapa, Mattia; Ciano, Salvatore; Ruggieri, Roberto; Vinci, Giuliana
Biogenic Amines Determination in “Plant Milks” 2019 Gobbi, Laura; Ciano, Salvatore; Rapa, Mattia; Ruggieri, Roberto
Building new business model from multiple case study research in the Internet of Me 2017 Ruggieri, Roberto; Rossetti, Francesca; D'Ascenzo, Fabrizio; Cappelli, Lucio
Can the role of Blockchain improve sustainability? The technology 4.0 challenges 2020 Ruggieri, Roberto; Ruggeri, Marco; Vinci, Giuliana; Gobbi, Laura
CANAPA INDUSTRIALE E SOSTENIBILITÀ: UN APPROCCIO LIFE CYCLE THINKING 2020 Rapa, Mattia; Ciano, Salvatore; Ruggieri, Roberto; Gobbi, Laura; Vinci, Giuliana
Car Sharing and Relocation Strategies: a Case Study Comparison in the Italian Market 2018 Scalingi, Alessandra; Savastano, Marco; Ruggieri, Roberto; D'Ascenzo, Fabrizio
Cereali e Pseudocereali. Valore economico vs valore nutrizionale 2020 Maddaloni, Lucia; Ruggeri, Marco; Ruggieri, Roberto; Vinci, Giuliana
Chemical composition (water,suugars, HMF, Ntot) of different botanical origin honey samples:a statistical evaluation 1997 Vinci, Giuliana; F., Carunchio; D'Ascenzo, Fabrizio; Ruggieri, Roberto; Tarola, Anna Maria