BERNACCHIA, ROBERTA
BERNACCHIA, ROBERTA
DIPARTIMENTO DI MANAGEMENT
Biorisanamento: casi studio di bio-denitrificazione
2016 Bernacchia, Roberta; Jirillo, Rita; Vinci, Giuliana
Biorisanamento: casi studio di rhizofiltration
2016 Vinci, Giuliana; D'Ascenzo, Fabrizio; Bernacchia, Roberta
Chemical Composition and Health Benefits of Flaxseed
2014 Bernacchia, Roberta; Preti, Raffaella; Vinci, Giuliana
Chemometric evaluation of biogenic amines in commercial fruit juices
2016 Preti, Raffaella; Bernacchia, Roberta; Vinci, Giuliana
Economic and environmental evaluation of a rural biogas system.
2016 Vinci, Giuliana; Musarra, Martina; Bernacchia, Roberta
Evaluation of food quality by sustainable methods
2017 Rapa, Mattia; Vinci, Giuliana; Bernacchia, Roberta
EXTRA VIRGIN OLIVE OIL ORIGIN BY CHEMOMETRIC TECHNIQUES APPLIED ON STANDARD QUALITY PARAMETERS
2016 Preti, Raffaella; Bernacchia, Roberta; Vieri, Simone
Fast determination of biogenic amines in beverages by a core-shell particle column
2015 Preti, Raffaella; Antonelli, Marta Letizia; Bernacchia, Roberta; Vinci, Giuliana
Functionalized gold nanoparticles for quality assessment of extravirgin olive oil
2016 Rapa, Mattia; Testa, Giovanna; Bernacchia, Roberta; Fontana, Laura; Vinci, Giuliana; Venditti, Iole; Fratoddi, Ilaria
Nutraceutical functions of flaxseed: a review of beneficial effects and determination of its components
2014 Vinci, Giuliana; Preti, Raffaella; Bernacchia, Roberta
Sviluppo di un metodo HPLC/colonna “Core-Shell” per la determinazione di ammine biogene in matrici alimentari
2014 Bernacchia, Roberta; Preti, Raffaella; Vinci, Giuliana
Tecnologie intelligenti come strumento di qualità e sicurezza degli alimenti: RFID/QRcode
2016 Vinci, Giuliana; Preti, Raffaella; Bernacchia, Roberta; D'Ascenzo, Fabrizio
Valorisation of food wastes and by-products for the recovery of functional compounds
2017 Bernacchia, Roberta; Rapa, Mattia; Vinci, Giuliana
Valutazione della qualità e autenticità alimentare tramite determinazione di ammine biogene
2017 Bernacchia, Roberta