NICOLOSI, ROBERTA MARIA

NICOLOSI, ROBERTA MARIA  

DIPARTIMENTO DI BIOLOGIA AMBIENTALE  

Mostra prodotti
Risultati 1 - 7 di 7 (tempo di esecuzione: 0.02 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Evaluation of the antifungal and antiproliferative properties of the lichen Roccella tinctoria DC. Extracts and main components 2024 Frezza, C.; Fraioli, D. R.; Conti, F.; Nicolosi, R. M.; Scipione, L.; Serafini, I.; Petrucci, R.; Di Matteo, P.; Rocco, D.; Di Giacomo, S.; Di Sotto, A.; Bonincontro, G.; Simonetti, G.; Garzoli, S.; De Vita, D.; Foddai, S.
Occurrence and biological activities of seco-iridoids from Jasminum L. 2024 Frezza, Claudio; Nicolosi, ROBERTA MARIA; Brasili, Elisa; Mura, Francesco; DE VITA, Daniela
Phytochemical analysis and chemophenetic evaluation of Phlomis fruticosa L 2024 Frezza, C.; Venditti, A.; Baldani, C.; Dal Bosco, C.; Mura, F.; Nicolosi, R. M.; Giampaoli, O.; Cianfaglione, K.; Sciubba, F.; De Vita, D.
Protective effect of procyanidin-rich grape seed extract against Gram-negative virulence factors 2023 Nicolosi, ROBERTA MARIA; Bonincontro, Graziana; Imperia, Elena; Badiali, Camilla; DE VITA, Daniela; Sciubba, Fabio; Dugo, Laura; Pier Luca Guarino, Michele; Altomare, Annamaria; Simonetti, Giovanna; Pasqua, Gabriella
Protective Role of Natural Compounds under Radiation-Induced Injury 2022 Altomare, Annamaria; Fiore, Michele; D'Ercole, Gabriele; Imperia, Elena; Nicolosi, Roberta Maria; Della Posta, Susanna; Pasqua, Gabriella; Cicala, Michele; De Gara, Laura; Ramella, Sara; Guarino, Michele Pier Luca
Short-chain fatty acids promote the effect of environmental signals on the gut microbiome and metabolome in mice 2022 Marrocco, Francesco; Delli Carpini, Mary; Garofalo, Stefano; Giampaoli, Ottavia; De Felice, Eleonora; Di Castro, Maria Amalia; Maggi, Laura; Scavizzi, Ferdinando; Raspa, Marcello; Marini, Federico; Tomassini, Alberta; Nicolosi, Roberta; Cason, Carolina; Trettel, Flavia; Miccheli, Alfredo; Iebba, Valerio; D’Alessandro, Giuseppina; Limatola, Cristina
Transformation and reuse of waste and by-products from agro-food companies through the recovery of active ingredients and development of substance-based medical devices, food supplements, within a circular economy perspective 2025 Nicolosi, Roberta Maria