Sfoglia per Autore
Furosine and flavour as markers of the nutritional and organoleptic quality of Italian pasta
2012 Giannetti, Vanessa; BOCCACCI MARIANI, Maurizio; Mannino, Paola; Ceccarelli, Valentina
Furosine as a pasta quality marker
2013 Giannetti, Vanessa; BOCCACCI MARIANI, Maurizio; Mannino, Paola
Furosine as a pasta quality marker: evaluation by an innovative and fast chromatographic approach.
2013 Giannetti, Vanessa; BOCCACCI MARIANI, Maurizio; Mannino, Paola
Aspetti rilevanti nella valorizzazione della gomma post-consumo
2014 Giannetti, Vanessa; BOCCACCI MARIANI, Maurizio; Mannino, Paola
La sicurezza d’uso nel settore dei dispositivi medici: gli scaffold ed il controllo dei livelli di aldeide glutarica.
2014 Giannetti, Vanessa; BOCCACCI MARIANI, Maurizio; Mannino, Paola; Ferrarelli, Andrea
Furosine and flavour compounds in durum wheat pasta produced under different manufacturing conditions: Multivariate chemometric characterization
2014 Giannetti, Vanessa; BOCCACCI MARIANI, Maurizio; Mannino, Paola; Testani, Elena
Enhanced quality control of recycled paperboard for food packaging
2015 BOCCACCI MARIANI, Maurizio; Giannetti, Vanessa; Mannino, Paola; Ceccarelli, Valentina
Valorisation of biodiversity in the agricultural sector: the “ancient apples project”
2016 BOCCACCI MARIANI, Maurizio; Giannetti, Vanessa; Mannino, Paola
Characterization of the authenticity of pasta di Gragnano protected geographical indication through flavor component analysis by gas chromatography–mass spectrometry and chemometric tools
2016 Giannetti, Vanessa; BOCCACCI MARIANI, Maurizio; Mannino, Paola
Monitoring of contaminants in recycled paperboard for food contact applications
2017 Giannetti, Vanessa; BOCCACCI MARIANI, Maurizio; Mannino, Paola
Volatile fraction analysis by HS-SPME/GC-MS and chemometric modeling for traceability of apples cultivated in the Northeast Italy
2017 Giannetti, Vanessa; BOCCACCI MARIANI, Maurizio; Mannino, Paola; Marini, Federico
Flavour e furosina come markers per valorizzare la tradizionale pasta di grano duro Made in Italy
2017 Giannetti, Vanessa; BOCCACCI MARIANI, Maurizio; Mannino, Paola
Studio della autenticità della “Pasta di Gragnano” IGP attraverso l’analisi statistica multivariata del profilo aromatico
2017 Giannetti, Vanessa; BOCCACCI MARIANI, Maurizio; Mannino, Paola
Maillard reaction products as markers of the durum wheat pasta manufacturing process. A commodity investigation
2017 Testani, Elena; Giannetti, Vanessa; BOCCACCI MARIANI, Maurizio; Mannino, Paola
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile