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Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Furosine and flavour as markers of the nutritional and organoleptic quality of Italian pasta 2012 Giannetti, Vanessa; BOCCACCI MARIANI, Maurizio; Mannino, Paola; Ceccarelli, Valentina
Furosine as a pasta quality marker 2013 Giannetti, Vanessa; BOCCACCI MARIANI, Maurizio; Mannino, Paola
Furosine as a pasta quality marker: evaluation by an innovative and fast chromatographic approach. 2013 Giannetti, Vanessa; BOCCACCI MARIANI, Maurizio; Mannino, Paola
Aspetti rilevanti nella valorizzazione della gomma post-consumo 2014 Giannetti, Vanessa; BOCCACCI MARIANI, Maurizio; Mannino, Paola
La sicurezza d’uso nel settore dei dispositivi medici: gli scaffold ed il controllo dei livelli di aldeide glutarica. 2014 Giannetti, Vanessa; BOCCACCI MARIANI, Maurizio; Mannino, Paola; Ferrarelli, Andrea
Furosine and flavour compounds in durum wheat pasta produced under different manufacturing conditions: Multivariate chemometric characterization 2014 Giannetti, Vanessa; BOCCACCI MARIANI, Maurizio; Mannino, Paola; Testani, Elena
Enhanced quality control of recycled paperboard for food packaging 2015 BOCCACCI MARIANI, Maurizio; Giannetti, Vanessa; Mannino, Paola; Ceccarelli, Valentina
Valorisation of biodiversity in the agricultural sector: the “ancient apples project” 2016 BOCCACCI MARIANI, Maurizio; Giannetti, Vanessa; Mannino, Paola
Characterization of the authenticity of pasta di Gragnano protected geographical indication through flavor component analysis by gas chromatography–mass spectrometry and chemometric tools 2016 Giannetti, Vanessa; BOCCACCI MARIANI, Maurizio; Mannino, Paola
Monitoring of contaminants in recycled paperboard for food contact applications 2017 Giannetti, Vanessa; BOCCACCI MARIANI, Maurizio; Mannino, Paola
Volatile fraction analysis by HS-SPME/GC-MS and chemometric modeling for traceability of apples cultivated in the Northeast Italy 2017 Giannetti, Vanessa; BOCCACCI MARIANI, Maurizio; Mannino, Paola; Marini, Federico
Flavour e furosina come markers per valorizzare la tradizionale pasta di grano duro Made in Italy 2017 Giannetti, Vanessa; BOCCACCI MARIANI, Maurizio; Mannino, Paola
Studio della autenticità della “Pasta di Gragnano” IGP attraverso l’analisi statistica multivariata del profilo aromatico 2017 Giannetti, Vanessa; BOCCACCI MARIANI, Maurizio; Mannino, Paola
Maillard reaction products as markers of the durum wheat pasta manufacturing process. A commodity investigation 2017 Testani, Elena; Giannetti, Vanessa; BOCCACCI MARIANI, Maurizio; Mannino, Paola
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