New Analytical Method for Checking Radical Scavenging Properties of Foods / Campanella, Luigi; Favero, Gabriele; Furlani, Giuliana; L., Persi; Sammartino, Maria Pia; Tomassetti, Mauro. - (2001), pp. 373-383. (Intervento presentato al convegno The 4th Croatian Congress of Foods Technologists, Biotechnologists and Nutritionists tenutosi a Opatija nel 3÷5 ottobre 2001).

New Analytical Method for Checking Radical Scavenging Properties of Foods

CAMPANELLA, Luigi;FAVERO, Gabriele;FURLANI, GIULIANA;SAMMARTINO, Maria Pia;TOMASSETTI, Mauro
2001

2001
The 4th Croatian Congress of Foods Technologists, Biotechnologists and Nutritionists
04 Pubblicazione in atti di convegno::04b Atto di convegno in volume
New Analytical Method for Checking Radical Scavenging Properties of Foods / Campanella, Luigi; Favero, Gabriele; Furlani, Giuliana; L., Persi; Sammartino, Maria Pia; Tomassetti, Mauro. - (2001), pp. 373-383. (Intervento presentato al convegno The 4th Croatian Congress of Foods Technologists, Biotechnologists and Nutritionists tenutosi a Opatija nel 3÷5 ottobre 2001).
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