The article is a presentation of the recent trends in food history in near eastern studies, and covers the last ten years of researches, with different perspectives.
Recent trends in food history in ancient Near-Eastern studies / Mori, Lucia. - In: FOOD & HISTORY. - ISSN 1780-3187. - 18:1-2(2020), pp. 265-272. [10.1484/J.FOOD.5.122044]
Recent trends in food history in ancient Near-Eastern studies
Lucia Mori
2020
Abstract
The article is a presentation of the recent trends in food history in near eastern studies, and covers the last ten years of researches, with different perspectives.File allegati a questo prodotto
File | Dimensione | Formato | |
---|---|---|---|
Mori_Recent-trends_2020.pdf
solo gestori archivio
Tipologia:
Versione editoriale (versione pubblicata con il layout dell'editore)
Licenza:
Tutti i diritti riservati (All rights reserved)
Dimensione
564.66 kB
Formato
Adobe PDF
|
564.66 kB | Adobe PDF | Contatta l'autore |
Mori_Frontespizio_Recent-trends_2020.pdf
accesso aperto
Tipologia:
Altro materiale allegato
Licenza:
Tutti i diritti riservati (All rights reserved)
Dimensione
647.87 kB
Formato
Adobe PDF
|
647.87 kB | Adobe PDF |
I documenti in IRIS sono protetti da copyright e tutti i diritti sono riservati, salvo diversa indicazione.