AUDISIO, Mirella

AUDISIO, Mirella  

Mostra prodotti
Risultati 1 - 14 di 14 (tempo di esecuzione: 0.018 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
[Plasma levels of vitamin A and its protein vectors (RBP and PA), carotene, total cholesterol and cholesterol-HDL in patients with dysplasia of the uterine cervix]. 1985 Audisio, Mirella; Dante, Donatella; F., Fidanza; C., Villani; G., Rulli
[Plasma levels of vitamin A and its protein vectors (RBP and PA), carotene, total cholesterol and HDL-cholesterol in healthy adults of the female sex]. 1985 Audisio, Mirella; Dante, Donatella; F., Fidanza; C., Villani; G., Rulli
[Plasma levels of vitamin A and its protein vectors (RBP and PA), carotene, total cholesterol and HDL-cholesterol in patients with carcinoma of the cervix]. 1985 Audisio, Mirella; Dante, Donatella; F., Fidanza; C., Villani; G., Rulli
[Plasma values of vitamin A and its binding proteins (retinol binding proteins and prealbumin), carotene, total cholesterol and HDL-cholesterol in subjects with breast carcinoma]. 1985 Audisio, Mirella; Dante, Donatella; F., Fidanza; C., Villani; G., Rulli
[Research on the fatty acid composition of some lipid fractions of tissues of rats fed a diet containing butter]. 1974 Fidanza, Alberto; C., Bruno; A. D., Cicco; Martinoli, Lucia; Audisio, Mirella
[Serum values of vitamins A, E, C and carotenoids in healthy adult subjects and those with breast neoplasia]. 1989 Audisio, Mirella; Mastroiacovo, Paola; Martinoli, Lucia; Fidanza, Alberto; L., Cappelli; R. P., Lasagni; C., Tirelli; G., Jacobelli
[Vitamin C and fatty acids from the plasma lipid fraction]. 1983 Fidanza, Alberto; C., Bruno; Martinoli, Lucia; Audisio, Mirella
Antioxidant effects of poliphenols extracts by raw vs coocked apple on cellular cultures monolayer CaCo-2 2015 Nobili, Fabio; Garaguso, Ivana; Rauseo, Maria Luisa; Audisio, Mirella; Martinoli, Lucia
Effect of bread poliphenolics estract on culture monolayer Caco-2 cells line 2016 Garaguso, Ivana; Martinoli, Lucia; Rauseo, Maria L; Nobili, Marco; Dante, Donatella; Audisio, Mirella; Nobili, Fabio
Effect of different cooking techniques on the nutritional quality of trout and whiting 1998 Audisio, Mirella; Dante, Donatella; Finotti, E.; Lucarini, G.; Quaglia, G.
Il contenuto di vitamina C nei peperoni (Capscum annuum) delle cultivar rubra e Golden King in relazione al grado di maturazione de alle modalità di conservazione 1995 Audisio, Mirella; Dante, Donatella; A., De Cicco; M., Siciliano
Il contenuto di vitamina C nei pomodori in relazione ai metodi di coltivazione 1993 Audisio, Mirella; Dante, Donatella; A., De Cicco; C., Suraci
Il contenuto di vitamina C nei pomodori in relazione alle modalità ed al grado di maturazione 1993 Audisio, Mirella; Dante, Donatella; A., De Cicco; C., Suraci
Physical, chemical and morphological changes of bread polyphenol extract on cellular cultures monolayer CaCo-2 2013 I., Garaguso; Martinoli, Lucia; M., Giammanco; Audisio, Mirella; M. L., Rauseo; F., Nobili