PRINCIPATO, LUDOVICA
 Distribuzione geografica
Continente #
NA - Nord America 306
EU - Europa 193
AS - Asia 101
AF - Africa 2
OC - Oceania 1
Totale 603
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 299
IT - Italia 95
SG - Singapore 40
IN - India 26
CN - Cina 25
GB - Regno Unito 21
RU - Federazione Russa 13
DE - Germania 12
FI - Finlandia 11
UA - Ucraina 10
AE - Emirati Arabi Uniti 8
CH - Svizzera 7
CA - Canada 6
NL - Olanda 5
FR - Francia 4
BE - Belgio 3
HU - Ungheria 3
SE - Svezia 3
LT - Lituania 2
ZA - Sudafrica 2
AT - Austria 1
HR - Croazia 1
IE - Irlanda 1
IR - Iran 1
KR - Corea 1
MX - Messico 1
NZ - Nuova Zelanda 1
PL - Polonia 1
Totale 603
Città #
Chandler 43
Ashburn 30
Singapore 30
Fairfield 28
Beijing 23
Seattle 21
Rome 16
Cambridge 15
Princeton 13
Wilmington 13
Woodbridge 13
Milan 11
Bologna 10
Boston 10
Houston 10
Plano 10
Fidenza 8
Aversa 7
Santa Clara 7
Augsburg 6
Dubai 6
Millbury 5
Norwalk 5
Chieti 4
Lausanne 4
Naples 4
Rotterdam 4
San Diego 4
Andover 3
Ann Arbor 3
Bagnolo In Piano 3
Brussels 3
Budapest 3
Camden 3
Jacksonville 3
Ottawa 3
Toronto 3
Birmingham 2
Dundee 2
Edinburgh 2
Eguilles 2
Falkenstein 2
Florence 2
Glasgow 2
Manchester 2
Muizenberg 2
Nemoli 2
Nichelino 2
Oxford 2
Palermo 2
Paris 2
San Mateo 2
Southwark 2
Venice 2
Zurich 2
Amsterdam 1
Beckenham 1
Bristol 1
Bühl 1
Dublin 1
Frankfurt am Main 1
Harbin 1
Helsinki 1
Hokitika 1
Hyderabad 1
Lawrence 1
Leeds 1
Los Angeles 1
Mannheim 1
Mexico City 1
Mugnano di Napoli 1
Novara 1
Osijek 1
Phoenix 1
Pune 1
Salzburg 1
San Francesco al Campo 1
San Giorgio A Cremano 1
Simi Valley 1
South Pasadena 1
Southend 1
St. Gallen 1
Tehran 1
Todi 1
Turin 1
Venaria Reale 1
Zhangzhou 1
Totale 455
Nome #
Sustainability in the luxury industry: an exploratory analysis based on the Global Reporting Initiative (GRI) framework 73
Is Healthy Eating Healthy for the Environment? Barilla Center for Food and Nutrition Double Food Pyramid 65
Luxury towards sustainability: a GRI-based sustainability report analysis 64
Understanding Sustainability Efforts along the Luxury Value Chain 61
Produzione di grano duro sostenibile e Life Cycle Assessment: il progetto dell’azienda Barilla 59
Is Healthy Eating, Healthy For The Environment? Barilla Center for Food and Nutrition Double Food Pyramid 56
Dalla Doppia piramide del Bcfn all’acqua virtuale nella produzione di pasta Barilla 39
Diete sostenibili: la Doppia Piramide del Barilla Center for Food and Nutrition 39
Marketing 5/ed 37
PhD Visiting Student 29
Marketing Business-to-Business: il caso dell’azienda Pelliconi 28
Mobile advertising 22
Sostenibilità in Barilla: la scelta del metodo di produzione delle uova utilizzate per i propri prodotti 19
The next step in sustainable dining: the restaurant food waste map for the management of food waste 18
Totale 609
Categoria #
all - tutte 1.776
article - articoli 0
book - libri 0
conference - conferenze 0
curatela - curatele 107
other - altro 0
patent - brevetti 0
selected - selezionate 0
volume - volumi 0
Totale 1.883


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2019/202049 0 0 0 0 0 0 0 6 6 25 9 3
2020/202119 2 1 0 5 2 0 0 4 0 1 4 0
2021/2022114 0 6 6 3 16 5 5 17 4 18 5 29
2022/2023108 25 11 19 4 7 8 0 8 17 1 4 4
2023/2024136 8 15 6 3 11 15 11 16 4 23 6 18
2024/202591 5 0 12 9 28 14 17 6 0 0 0 0
Totale 609