DEBEGNACH, FRANCESCA

DEBEGNACH, FRANCESCA  

Mostra prodotti
Risultati 1 - 16 di 16 (tempo di esecuzione: 0.037 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Alternaria toxins in wheat samples from experimental fields. 2023 Scialò, G; Jasarevich, M; De Santis, B; Chilosi, G; Palchetti, A; D’Ambrosio, L; Debegnach, F
Biomonitoring data as a tool for assessing mycotoxins exposure of workers 2019 Debegnach, Francesca
Biomonitoring data for assessing aflatoxins and ochratoxin a exposure by italian feedstuffs workers 2019 De Santis, Barbara; Debegnach, Francesca; Sonego, Elisa; Mazzilli, Gianmarco; Buiarelli, Francesca; Ferri, Fulvio; Giorgi Rossi, Paolo; Collini, Giorgia; Brera, Carlo
Comprehensive assesment of the effective homogenization of the aggregate sample prepard for testing mycotoxins in official control 2023 Debegnach, Francesca; Gregori, E.; Rizzo, M.; Pannunzi, E.; Scialò, G.; De Santis, C. Notarfonso and B.
Determination of deoxynivalenol biomarkers in italian urine samples 2019 De Santis, B.; Debegnach, F.; Miano, B.; Moretti, G.; Sonego, E.; Chiaretti, A.; Buonsenso, D.; Brera, C.
Determination of mycoestrogens in baby food 2014 Brera, Carlo; Colicchia, Sonia; Debegnach, Francesca; Gregori, Emanuela; De Santis, Barbara
Determinazione di Aflatossina e Ocratossina A in fluidi biologici da LC-HRMS 2019 Brera, C.; Debegnach, F.; Sonego, E.; Mazzilli, G.; Buiarelli, F.; De Santis, B.
Dietary exposure assessment of European population to mycotoxins: a review 2015 Brera, C.; Debegnach, F.; Gregori, E.; Colicchia, S.; Soricelli, S.; Miano, B.; Magri, M. C.; De Santis, B.
Ergot alkaloids in wheat and rye derived products in Italy 2019 Debegnach, F.; Patriarca, S.; Brera, C.; Gregori, E.; Sonego, E.; Moracci, G.; De Santis, B.
Evaluation of Statistical Treatment of Left-Censored Contamination Data: Example Involving Deoxynivalenol Occurrence in Pasta and Pasta Substitute Products 2023 Feraldi, Alessandro; DE SANTIS, Barbara; Finocchietti, Marco; Debegnach, Francesca; Mandile, Antonio; Alfò, Marco
Evaluation of statistical treatment of left-censored contamination data: example on Deoxynivalenol occurrence in pasta and pasta substitute products 2023 Feraldi, Alessandro; DE SANTIS, Barbara; Finocchietti, Marco; Debegnach, Francesca; Mandile, Antonio; Alfò, Marco
Negligible levels of mycotoxin contamination in durum wheat and groundnuts from non-intensive rainfed production systems 2021 De Santis, Paola; Mengistu, Dejene K.; Kidane, Yosef Gebrehawaryat; Nankya, Rose; De Santis, Barbara; Moracci, Gabriele; Debegnach, Francesca; Marsiglia, Riccardo; Reverberi, Massimo
Optimization and validation of a LC-HRMS method for aflatoxins determination in urine samples 2020 Debegnach, Francesca; Brera, Carlo; Mazzilli, Gianmarco; Sonego, Elisa; Buiarelli, Francesca; Ferri, Fulvio; Rossi, Paolo Giorgi; Collini, Giorgia; De Santis, Barbara
Optimization and validation of a LC-MS/MS method for the determination of Alternaria toxins in tomato products 2024 Notarfonso, Claudia; Gregori, Emanuela; Debegnach, Francesca; Grieco, MARTINA ENZA; Scialò, Giuseppina; De Santis, Barbara
Ruolo degli studi di biomonitoraggio nella valutazione dell’esposizione alle micotossine: i progetti BIODAF e HBM4EU. 2019 De Santis, B.; Debegnach, F.; Sonego, E.; Mazzilli, G.; Ferri, F.; Viegas, S.; Alvito, P.; Martins, C.; Brera, C.
Valutazione della esposizione derivante dalla presenza di micotossine negli alimenti per l'infanzia 2015 Colicchia, Sonia; Brera, Carlo; Debegnach, Francesca; Gregori, Emanuela; De Santis, Barbara