PICIOCCHI, CLAUDIA

PICIOCCHI, CLAUDIA  

DIPARTIMENTO DI MEDICINA SPERIMENTALE  

Mostra prodotti
Risultati 1 - 4 di 4 (tempo di esecuzione: 0.008 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Cooking techniques and nutritional quality of food: A comparison between traditional and innovative ways of cooking 2021 Lobefaro, S.; Piciocchi, C.; Luisi, F.; Miraglia, L.; Romito, N.; Luneia, R.; Foti, S.; Mocini, E.; Poggiogalle, E.; Lenzi, A.; Donini, L. M.
Digital Anthropometry: A Systematic Review on Precision, Reliability and Accuracy of Most Popular Existing Technologies 2023 Mocini, Edoardo; Cammarota, Camillo; Frigerio, Francesco; Muzzioli, Luca; Piciocchi, Claudia; Lacalaprice, Doriana; Buccolini, Fabio; Donini, Lorenzo Maria; Pinto, Alessandro
Effects of mealtime assistance in the nutritional rehabilitation of eating disorders 2023 Lacalaprice, Doriana; Mocini, Edoardo; Frigerio, Francesco; Minnetti, Marianna; Piciocchi, Claudia; Donini, Lorenzo Maria; Poggiogalle, Eleonora
Innovative cooking techniques in a hospital food service: Effects on the quality of hospital meals 2022 Piciocchi, C.; Lobefaro, S.; Luisi, F.; Miraglia, L.; Romito, N.; Luneia, R.; Foti, S.; Mocini, E.; Poggiogalle, E.; Lenzi, A.; Donini, L. M.