LOBEFARO, SABRINA
LOBEFARO, SABRINA
Mostra
prodotti
Risultati 1 - 2 di 2 (tempo di esecuzione: 0.004 secondi).
Cooking techniques and nutritional quality of food: A comparison between traditional and innovative ways of cooking
2021 Lobefaro, S.; Piciocchi, C.; Luisi, F.; Miraglia, L.; Romito, N.; Luneia, R.; Foti, S.; Mocini, E.; Poggiogalle, E.; Lenzi, A.; Donini, L. M.
Innovative cooking techniques in a hospital food service: Effects on the quality of hospital meals
2022 Piciocchi, C.; Lobefaro, S.; Luisi, F.; Miraglia, L.; Romito, N.; Luneia, R.; Foti, S.; Mocini, E.; Poggiogalle, E.; Lenzi, A.; Donini, L. M.
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
Cooking techniques and nutritional quality of food: A comparison between traditional and innovative ways of cooking | 2021 | Lobefaro, S.; Piciocchi, C.; Luisi, F.; Miraglia, L.; Romito, N.; Luneia, R.; Foti, S.; Mocini, E.; Poggiogalle, E.; Lenzi, A.; Donini, L. M. | |
Innovative cooking techniques in a hospital food service: Effects on the quality of hospital meals | 2022 | Piciocchi, C.; Lobefaro, S.; Luisi, F.; Miraglia, L.; Romito, N.; Luneia, R.; Foti, S.; Mocini, E.; Poggiogalle, E.; Lenzi, A.; Donini, L. M. |