Sfoglia per Autore  

Opzioni
Mostrati risultati da 1 a 20 di 20
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
The dissociation energy of the new diatomic molecules SiPb and GePb 2007 Ciccioli, Andrea; Gigli, Guido; Meloni, G; Testani, Elena
Caratterizzazione del bergamotto e potenziali applicazioni in campo alimentare 2009 Giannetti, Vanessa; F., Milano; M., Pintore; Testani, Elena
ANALISI GC-MS DELLA FRAZIONE VOLATILE DI PASTA TRADITIONALE ITALIANA 2009 BOCCACCI MARIANI, Maurizio; Virginia, D’Aiuto; Giannetti, Vanessa; Pintore, Manuela; Testani, Elena
Evaluation of flavonoids and furocoumarins in bergamot derivatives by HPLC-DAD 2009 Giannetti, Vanessa; BOCCACCI MARIANI, Maurizio; Testani, Elena; D'Aiuto, Virginia
La qualità delle acque potabili in relazione allo stato di contaminazione causato da sostanze organoalogenate 2009 BOCCACCI MARIANI, Maurizio; D'Aiuto, Virginia; Giannetti, Vanessa; Testani, Elena
FOOD CONSUMPTION AND INNOVATION: FUNCTIONAL FOODS 2009 Giannetti, Vanessa; Testani, Elena; Recchia, L.
Waste life-cycle traceability for natural resources protection: in Italy a new management system (SISTRI). 2009 Giannetti, Vanessa; Testani, Elena
DETERMINAZIONE DI FLAVONOIDI E FUROCUMARINE IN DERIVATI DEL BERGAMOTTO MEDIANTE HPLC-DAD 2009 Giannetti, Vanessa; Filomena, Milano; Pintore, Manuela; Testani, Elena
FOOD CONSUMPTION AND INNOVATION: FUNCTIONAL FOODS 2009 Giannetti, Vanessa; Testani, Elena; Laura, Recchia; Chiacchierini, Ernesto
TRACCIABILITÀ NEL CICLO DI VITA DEI RIFIUTI PER LA TUTELA DEL TERRITORIO: IN ITALIA UN NUOVO SISTEMA DI GESTIONE COMPLETAMENTE INFORMATIZZATO (SISTRI) 2010 Giannetti, Vanessa; Testani, Elena; Virginia, D’Aiuto; BOCCACCI MARIANI, Maurizio
EVALUATION OF HS-SPME AND GC-MS TECNIQUE POTENTIALITY TO CHARACTERIZE THE FLAVOUR OF ITALIAN PASTA 2010 BOCCACCI MARIANI, Maurizio; Testani, Elena; Giannetti, Vanessa
HS-SPME/GC-MS Determination of Italian Rice Flavour 2011 BOCCACCI MARIANI, Maurizio; Testani, Elena; Giannetti, Vanessa
I PRINCIPI DELLA CHIMICA VERDE NEL CONTROLLO DI RESIDUI DI PESTICIDI NEL POMODORO 2011 BOCCACCI MARIANI, Maurizio; Giannetti, Vanessa; Testani, Elena; Ceccarelli, Valentina
L'inquinamento marino legato ai materiali plastici post-consumo 2011 BOCCACCI MARIANI, Maurizio; Testani, Elena; Giannetti, Vanessa; Ceccarelli, Valentina
Development of a Headspace-Solid Phase Microextraction-Gas Chromatography Method to Determine Organohalogen Contamination in Drinking Water 2012 BOCCACCI MARIANI, Maurizio; Giannetti, Vanessa; Testani, Elena; Virginia, D'Aiuto
DI-SPME for the Determination of Pesticide Traces in Tomato by GC-ECD 2013 BOCCACCI MARIANI, Maurizio; Giannetti, Vanessa; Testani, Elena; Ceccarelli, Valentina
HS-SPME/GC-MS Method to Characterise the Flavour of Italian Pasta: Potential Application to Assess the Quality of the Products 2014 BOCCACCI MARIANI, Maurizio; Giannetti, Vanessa; Testani, Elena
Furosine and flavour compounds in durum wheat pasta produced under different manufacturing conditions: Multivariate chemometric characterization 2014 Giannetti, Vanessa; BOCCACCI MARIANI, Maurizio; Mannino, Paola; Testani, Elena
Evaluation of pharyngeal muscle activity through nasopharyngeal surface electromyography in a cohort of dysphagic patients with acute ischaemic stroke 2016 Giannantoni, N. M.; Minisci, Michele; Brunetti, V.; Scarano, E.; Testani, E.; Vollono, C.; De Corso, E.; Bastanza, G.; D'Alatri, L.; Della Marca, G.
Maillard reaction products as markers of the durum wheat pasta manufacturing process. A commodity investigation 2017 Testani, Elena; Giannetti, Vanessa; BOCCACCI MARIANI, Maurizio; Mannino, Paola
Mostrati risultati da 1 a 20 di 20
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile