Sfoglia per Autore
Spoontin: l’innovazione nell’uso di by-products della birrificazione.
2018-01-01 F., Pianca; I., Paoletti; Maddaloni, Lucia; M., Lombardi
Sensor for Beverages Analyses a Review
2019-01-01 D’Ascenzo, F.; Maddaloni, L.; Rapa, M.; Rocchi, A.; Ruggieri, R.; Vinci, G.
Sustainability evaluation. Innovative tools
2020-01-01 Rapa, Mattia; Maddaloni, Lucia
Cereali e Pseudocereali. Valore economico vs valore nutrizionale
2020-01-01 Maddaloni, Lucia; Ruggeri, Marco; Ruggieri, Roberto; Vinci, Giuliana
Biogenic amines in alcohol-free beverages
2020-01-01 Vinci, Giuliana; Maddaloni, Lucia
Natural Contaminants in Wines: Determination of Biogenic Amines by Chromatographic Techniques
2021-01-01 Vinci, Giuliana; Maddaloni, Lucia; Prencipe, Sabrina A.; Ruggieri, Roberto
Alimentazione nella ristorazione collettiva. Gestione, qualità e sicurezza
2021-01-01 dalla Torre, Grazia; Maddaloni, Lucia; Ruggieri, Roberto; Vinci, Giuliana
Magnetic Nanoparticles as an Efficient Tool for Analyte Extraction: Challenges and New Opportunities
2021-01-01 Rapa, M.; Maddaloni, L.; Ruggieri, R.; Fratoddi, I.; Vinci, G.
MNP-based Sensor Development to Evaluate Food Quality and Safety
2021-01-01 Maddaloni, L.; Rapa, M.; Ruggieri, R.; Santonico, M.; Vinci, G.
Fast Determination of Biogenic Amines by the Application of Multiparametric Sensor for Food Quality
2021-01-01 Vinci, Giuliana; Maddaloni, Lucia; Prencipe, Sabrina Antonia; Ruggeri, Marco
The Health of the Water Planet: Challenges and Opportunities in the Mediterranean Area. An Overview
2021-01-01 Vinci, Giuliana; Maddaloni, Lucia; Mancini, Leo; Prencipe, Sabrina Antonia; Ruggeri, Marco; Tiradritti, Margherita
Valutazione ambientale della produzione del Cavolfiore (Brassica Oleracea L.) certificato GlobalGap usando l’analisi Life Cycle Assessment
2021-01-01 Campiglia, Ennio; Maddaloni, Lucia; Prencipe, Sabrina Antonia; Ruggieri, Roberto; Vinci, Giuliana
Applicazione del Life Cycle Assessment nella produzione risicola
2021-01-01 Maddaloni, Lucia; Ruggeri, Marco; Vinci, Giuliana; Vieri, Simone
A green chemistry case study: sensor-based methods for bioactive compounds determination in food.
2021-01-01 Rapa, Mattia; Maddaloni, Lucia; Prencipe, Sabrina Antonia; Ruggieri, Roberto; D'Ascenzo, Fabrizio
An electrochemical sensor for monitoring biogenic amines in anchovies as quality and safety index
2021-01-01 Maddaloni, L.; Grasso, S.; De Gara, L.; Pennazza, G.; Zompanti, A.; Rapa, M.; Ruggieri, R.; Vinci, G.; Santonico, M.
Quality and Historical Marks of National Interest: The Italian Case Study
2022-01-01 Vinci, Giuliana; Maddaloni, Lucia; Prencipe, Sabrina Antonia; Ruggeri, Marco
Life Cycle Assessment (LCA) in the chocolate supply chain. A literature overview
2022-01-01 Vinci, Giuliana; Maddaloni, Lucia; Prencipe, Sabrina Antonia; Ruggeri, Marco
An Overview of Life Cycle Assessment (LCA) in the Coffee Supply Chain
2022-01-01 Vinci, Giuliana; Maddaloni, Lucia; Prencipe, Sabrina Antonia; Ruggeri, Marco
The Influence of Green and Black Tea Infusion Parameters on Total Polyphenol Content and Antioxidant Activity by ABTS and DPPH Assays
2022-01-01 Vinci, Giuliana; D'Ascenzo, Fabrizio; Maddaloni, Lucia; Prencipe, Sabrina Antonia; Tiradritti, Margherita
Organic hempseed oil from the retail market: chemical profiling and multivariate analysis for label information assessment
2022-01-01 Ciano, Salvatore; Maddaloni, Lucia; Rapa, Mattia; Tarola, Anna Maria
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
Spoontin: l’innovazione nell’uso di by-products della birrificazione. | 1-gen-2018 | F., Pianca; I., Paoletti; Maddaloni, Lucia; M., Lombardi | |
Sensor for Beverages Analyses a Review | 1-gen-2019 | D’Ascenzo, F.; Maddaloni, L.; Rapa, M.; Rocchi, A.; Ruggieri, R.; Vinci, G. | |
Sustainability evaluation. Innovative tools | 1-gen-2020 | Rapa, Mattia; Maddaloni, Lucia | |
Cereali e Pseudocereali. Valore economico vs valore nutrizionale | 1-gen-2020 | Maddaloni, Lucia; Ruggeri, Marco; Ruggieri, Roberto; Vinci, Giuliana | |
Biogenic amines in alcohol-free beverages | 1-gen-2020 | Vinci, Giuliana; Maddaloni, Lucia | |
Natural Contaminants in Wines: Determination of Biogenic Amines by Chromatographic Techniques | 1-gen-2021 | Vinci, Giuliana; Maddaloni, Lucia; Prencipe, Sabrina A.; Ruggieri, Roberto | |
Alimentazione nella ristorazione collettiva. Gestione, qualità e sicurezza | 1-gen-2021 | dalla Torre, Grazia; Maddaloni, Lucia; Ruggieri, Roberto; Vinci, Giuliana | |
Magnetic Nanoparticles as an Efficient Tool for Analyte Extraction: Challenges and New Opportunities | 1-gen-2021 | Rapa, M.; Maddaloni, L.; Ruggieri, R.; Fratoddi, I.; Vinci, G. | |
MNP-based Sensor Development to Evaluate Food Quality and Safety | 1-gen-2021 | Maddaloni, L.; Rapa, M.; Ruggieri, R.; Santonico, M.; Vinci, G. | |
Fast Determination of Biogenic Amines by the Application of Multiparametric Sensor for Food Quality | 1-gen-2021 | Vinci, Giuliana; Maddaloni, Lucia; Prencipe, Sabrina Antonia; Ruggeri, Marco | |
The Health of the Water Planet: Challenges and Opportunities in the Mediterranean Area. An Overview | 1-gen-2021 | Vinci, Giuliana; Maddaloni, Lucia; Mancini, Leo; Prencipe, Sabrina Antonia; Ruggeri, Marco; Tiradritti, Margherita | |
Valutazione ambientale della produzione del Cavolfiore (Brassica Oleracea L.) certificato GlobalGap usando l’analisi Life Cycle Assessment | 1-gen-2021 | Campiglia, Ennio; Maddaloni, Lucia; Prencipe, Sabrina Antonia; Ruggieri, Roberto; Vinci, Giuliana | |
Applicazione del Life Cycle Assessment nella produzione risicola | 1-gen-2021 | Maddaloni, Lucia; Ruggeri, Marco; Vinci, Giuliana; Vieri, Simone | |
A green chemistry case study: sensor-based methods for bioactive compounds determination in food. | 1-gen-2021 | Rapa, Mattia; Maddaloni, Lucia; Prencipe, Sabrina Antonia; Ruggieri, Roberto; D'Ascenzo, Fabrizio | |
An electrochemical sensor for monitoring biogenic amines in anchovies as quality and safety index | 1-gen-2021 | Maddaloni, L.; Grasso, S.; De Gara, L.; Pennazza, G.; Zompanti, A.; Rapa, M.; Ruggieri, R.; Vinci, G.; Santonico, M. | |
Quality and Historical Marks of National Interest: The Italian Case Study | 1-gen-2022 | Vinci, Giuliana; Maddaloni, Lucia; Prencipe, Sabrina Antonia; Ruggeri, Marco | |
Life Cycle Assessment (LCA) in the chocolate supply chain. A literature overview | 1-gen-2022 | Vinci, Giuliana; Maddaloni, Lucia; Prencipe, Sabrina Antonia; Ruggeri, Marco | |
An Overview of Life Cycle Assessment (LCA) in the Coffee Supply Chain | 1-gen-2022 | Vinci, Giuliana; Maddaloni, Lucia; Prencipe, Sabrina Antonia; Ruggeri, Marco | |
The Influence of Green and Black Tea Infusion Parameters on Total Polyphenol Content and Antioxidant Activity by ABTS and DPPH Assays | 1-gen-2022 | Vinci, Giuliana; D'Ascenzo, Fabrizio; Maddaloni, Lucia; Prencipe, Sabrina Antonia; Tiradritti, Margherita | |
Organic hempseed oil from the retail market: chemical profiling and multivariate analysis for label information assessment | 1-gen-2022 | Ciano, Salvatore; Maddaloni, Lucia; Rapa, Mattia; Tarola, Anna Maria |
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile