Sfoglia per Autore

opzioni
Mostrati risultati da 1 a 20 di 20
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Spoontin: l’innovazione nell’uso di by-products della birrificazione. 1-gen-2018 F., Pianca; I., Paoletti; Maddaloni, Lucia; M., Lombardi
Sensor for Beverages Analyses a Review 1-gen-2019 D’Ascenzo, F.; Maddaloni, L.; Rapa, M.; Rocchi, A.; Ruggieri, R.; Vinci, G.
Sustainability evaluation. Innovative tools 1-gen-2020 Rapa, Mattia; Maddaloni, Lucia
Cereali e Pseudocereali. Valore economico vs valore nutrizionale 1-gen-2020 Maddaloni, Lucia; Ruggeri, Marco; Ruggieri, Roberto; Vinci, Giuliana
Biogenic amines in alcohol-free beverages 1-gen-2020 Vinci, Giuliana; Maddaloni, Lucia
Natural Contaminants in Wines: Determination of Biogenic Amines by Chromatographic Techniques 1-gen-2021 Vinci, Giuliana; Maddaloni, Lucia; Prencipe, Sabrina A.; Ruggieri, Roberto
Alimentazione nella ristorazione collettiva. Gestione, qualità e sicurezza 1-gen-2021 dalla Torre, Grazia; Maddaloni, Lucia; Ruggieri, Roberto; Vinci, Giuliana
Magnetic Nanoparticles as an Efficient Tool for Analyte Extraction: Challenges and New Opportunities 1-gen-2021 Rapa, M.; Maddaloni, L.; Ruggieri, R.; Fratoddi, I.; Vinci, G.
MNP-based Sensor Development to Evaluate Food Quality and Safety 1-gen-2021 Maddaloni, L.; Rapa, M.; Ruggieri, R.; Santonico, M.; Vinci, G.
Fast Determination of Biogenic Amines by the Application of Multiparametric Sensor for Food Quality 1-gen-2021 Vinci, Giuliana; Maddaloni, Lucia; Prencipe, Sabrina Antonia; Ruggeri, Marco
The Health of the Water Planet: Challenges and Opportunities in the Mediterranean Area. An Overview 1-gen-2021 Vinci, Giuliana; Maddaloni, Lucia; Mancini, Leo; Prencipe, Sabrina Antonia; Ruggeri, Marco; Tiradritti, Margherita
Valutazione ambientale della produzione del Cavolfiore (Brassica Oleracea L.) certificato GlobalGap usando l’analisi Life Cycle Assessment 1-gen-2021 Campiglia, Ennio; Maddaloni, Lucia; Prencipe, Sabrina Antonia; Ruggieri, Roberto; Vinci, Giuliana
Applicazione del Life Cycle Assessment nella produzione risicola 1-gen-2021 Maddaloni, Lucia; Ruggeri, Marco; Vinci, Giuliana; Vieri, Simone
A green chemistry case study: sensor-based methods for bioactive compounds determination in food. 1-gen-2021 Rapa, Mattia; Maddaloni, Lucia; Prencipe, Sabrina Antonia; Ruggieri, Roberto; D'Ascenzo, Fabrizio
An electrochemical sensor for monitoring biogenic amines in anchovies as quality and safety index 1-gen-2021 Maddaloni, L.; Grasso, S.; De Gara, L.; Pennazza, G.; Zompanti, A.; Rapa, M.; Ruggieri, R.; Vinci, G.; Santonico, M.
Quality and Historical Marks of National Interest: The Italian Case Study 1-gen-2022 Vinci, Giuliana; Maddaloni, Lucia; Prencipe, Sabrina Antonia; Ruggeri, Marco
Life Cycle Assessment (LCA) in the chocolate supply chain. A literature overview 1-gen-2022 Vinci, Giuliana; Maddaloni, Lucia; Prencipe, Sabrina Antonia; Ruggeri, Marco
An Overview of Life Cycle Assessment (LCA) in the Coffee Supply Chain 1-gen-2022 Vinci, Giuliana; Maddaloni, Lucia; Prencipe, Sabrina Antonia; Ruggeri, Marco
The Influence of Green and Black Tea Infusion Parameters on Total Polyphenol Content and Antioxidant Activity by ABTS and DPPH Assays 1-gen-2022 Vinci, Giuliana; D'Ascenzo, Fabrizio; Maddaloni, Lucia; Prencipe, Sabrina Antonia; Tiradritti, Margherita
Organic hempseed oil from the retail market: chemical profiling and multivariate analysis for label information assessment 1-gen-2022 Ciano, Salvatore; Maddaloni, Lucia; Rapa, Mattia; Tarola, Anna Maria
Mostrati risultati da 1 a 20 di 20
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile