Sfoglia per Autore
Spoontin: l’innovazione nell’uso di by-products della birrificazione.
2018 F., Pianca; I., Paoletti; Maddaloni, Lucia; M., Lombardi
Sensor for Beverages Analyses a Review
2019 D’Ascenzo, F.; Maddaloni, L.; Rapa, M.; Rocchi, A.; Ruggieri, R.; Vinci, G.
Biogenic amines in alcohol-free beverages
2020 Vinci, Giuliana; Maddaloni, Lucia
QUALITÀ E SICUREZZA DEI PRODOTTI ALIMENTARI. APPLICAZIONE DI NUOVE METODICHE D'INDAGINE: SENSORI MULTIPARAMETRICI.
2020 Maddaloni, L.; Ruggieri, R.; Santonico, M.; Vinci, G.
Sustainability evaluation. Innovative tools
2020 Rapa, Mattia; Maddaloni, Lucia
Cereali e Pseudocereali. Valore economico vs valore nutrizionale
2020 Maddaloni, Lucia; Ruggeri, Marco; Ruggieri, Roberto; Vinci, Giuliana
Cioccolato italiano: principali indicatori di qualità e percezione dei consumatori
2020 Ruggieri, Roberto; D'Ascenzo, Fabrizio; Gobbi, Laura; Maddaloni, Lucia; Ruggeri, Marco; Vinci, Giuliana; Vieri, Simone
A green chemistry case study. Sensor-based methods for bioactive compounds determination in food
2021 Rapa, Mattia; Maddaloni, Lucia; Prencipe, Sabrina; Ruggieri, Roberto; D’Ascenzo, Fabrizio
Natural Contaminants in Wines: Determination of Biogenic Amines by Chromatographic Techniques
2021 Vinci, Giuliana; Maddaloni, Lucia; Prencipe, Sabrina A.; Ruggieri, Roberto
The Health of the Water Planet: Challenges and Opportunities in the Mediterranean Area. An Overview
2021 Vinci, Giuliana; Maddaloni, Lucia; Mancini, Leo; Prencipe, Sabrina Antonia; Ruggeri, Marco; Tiradritti, Margherita
Alimentazione nella ristorazione collettiva. Gestione, qualità e sicurezza
2021 dalla Torre, Grazia; Maddaloni, Lucia; Ruggieri, Roberto; Vinci, Giuliana
Magnetic Nanoparticles as an Efficient Tool for Analyte Extraction: Challenges and New Opportunities
2021 Rapa, M.; Maddaloni, L.; Ruggieri, R.; Fratoddi, I.; Vinci, G.
Applicazione del Life Cycle Assessment nella produzione risicola
2021 Maddaloni, Lucia; Ruggeri, Marco; Vinci, Giuliana; Vieri, Simone
Valutazione ambientale della produzione del Cavolfiore (Brassica Oleracea L.) certificato GlobalGap usando l’analisi Life Cycle Assessment
2021 Campiglia, Ennio; Maddaloni, Lucia; Prencipe, Sabrina Antonia; Ruggieri, Roberto; Vinci, Giuliana
MNP-based Sensor Development to Evaluate Food Quality and Safety
2021 Maddaloni, L.; Rapa, M.; Ruggieri, R.; Santonico, M.; Vinci, G.
Fast Determination of Biogenic Amines by the Application of Multiparametric Sensor for Food Quality
2021 Vinci, Giuliana; Maddaloni, Lucia; Prencipe, Sabrina Antonia; Ruggeri, Marco
An electrochemical sensor for monitoring biogenic amines in anchovies as quality and safety index
2021 Maddaloni, L.; Grasso, S.; De Gara, L.; Pennazza, G.; Zompanti, A.; Rapa, M.; Ruggieri, R.; Vinci, G.; Santonico, M.
The influence of green and black tea infusion parameters on total polyphenol content and antioxidant activity by ABTS and DPPH assays
2022 Vinci, Giuliana; D'Ascenzo, Fabrizio; Maddaloni, Lucia; Prencipe, Sabrina Antonia; Tiradritti, Margherita
Quality and Historical Marks of National Interest: The Italian Case Study
2022 Vinci, Giuliana; Maddaloni, Lucia; Prencipe, Sabrina Antonia; Ruggeri, Marco
A Comparison of the Mediterranean Diet and Current Food Patterns in Italy: A Life Cycle Thinking Approach for a Sustainable Consumption
2022 Vinci, Giuliana; Maddaloni, Lucia; Prencipe, Sabrina Antonia; Ruggeri, Marco; Di Loreto, Maria Vittoria
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
Spoontin: l’innovazione nell’uso di by-products della birrificazione. | 2018 | F., Pianca; I., Paoletti; Maddaloni, Lucia; M., Lombardi | |
Sensor for Beverages Analyses a Review | 2019 | D’Ascenzo, F.; Maddaloni, L.; Rapa, M.; Rocchi, A.; Ruggieri, R.; Vinci, G. | |
Biogenic amines in alcohol-free beverages | 2020 | Vinci, Giuliana; Maddaloni, Lucia | |
QUALITÀ E SICUREZZA DEI PRODOTTI ALIMENTARI. APPLICAZIONE DI NUOVE METODICHE D'INDAGINE: SENSORI MULTIPARAMETRICI. | 2020 | Maddaloni, L.; Ruggieri, R.; Santonico, M.; Vinci, G. | |
Sustainability evaluation. Innovative tools | 2020 | Rapa, Mattia; Maddaloni, Lucia | |
Cereali e Pseudocereali. Valore economico vs valore nutrizionale | 2020 | Maddaloni, Lucia; Ruggeri, Marco; Ruggieri, Roberto; Vinci, Giuliana | |
Cioccolato italiano: principali indicatori di qualità e percezione dei consumatori | 2020 | Ruggieri, Roberto; D'Ascenzo, Fabrizio; Gobbi, Laura; Maddaloni, Lucia; Ruggeri, Marco; Vinci, Giuliana; Vieri, Simone | |
A green chemistry case study. Sensor-based methods for bioactive compounds determination in food | 2021 | Rapa, Mattia; Maddaloni, Lucia; Prencipe, Sabrina; Ruggieri, Roberto; D’Ascenzo, Fabrizio | |
Natural Contaminants in Wines: Determination of Biogenic Amines by Chromatographic Techniques | 2021 | Vinci, Giuliana; Maddaloni, Lucia; Prencipe, Sabrina A.; Ruggieri, Roberto | |
The Health of the Water Planet: Challenges and Opportunities in the Mediterranean Area. An Overview | 2021 | Vinci, Giuliana; Maddaloni, Lucia; Mancini, Leo; Prencipe, Sabrina Antonia; Ruggeri, Marco; Tiradritti, Margherita | |
Alimentazione nella ristorazione collettiva. Gestione, qualità e sicurezza | 2021 | dalla Torre, Grazia; Maddaloni, Lucia; Ruggieri, Roberto; Vinci, Giuliana | |
Magnetic Nanoparticles as an Efficient Tool for Analyte Extraction: Challenges and New Opportunities | 2021 | Rapa, M.; Maddaloni, L.; Ruggieri, R.; Fratoddi, I.; Vinci, G. | |
Applicazione del Life Cycle Assessment nella produzione risicola | 2021 | Maddaloni, Lucia; Ruggeri, Marco; Vinci, Giuliana; Vieri, Simone | |
Valutazione ambientale della produzione del Cavolfiore (Brassica Oleracea L.) certificato GlobalGap usando l’analisi Life Cycle Assessment | 2021 | Campiglia, Ennio; Maddaloni, Lucia; Prencipe, Sabrina Antonia; Ruggieri, Roberto; Vinci, Giuliana | |
MNP-based Sensor Development to Evaluate Food Quality and Safety | 2021 | Maddaloni, L.; Rapa, M.; Ruggieri, R.; Santonico, M.; Vinci, G. | |
Fast Determination of Biogenic Amines by the Application of Multiparametric Sensor for Food Quality | 2021 | Vinci, Giuliana; Maddaloni, Lucia; Prencipe, Sabrina Antonia; Ruggeri, Marco | |
An electrochemical sensor for monitoring biogenic amines in anchovies as quality and safety index | 2021 | Maddaloni, L.; Grasso, S.; De Gara, L.; Pennazza, G.; Zompanti, A.; Rapa, M.; Ruggieri, R.; Vinci, G.; Santonico, M. | |
The influence of green and black tea infusion parameters on total polyphenol content and antioxidant activity by ABTS and DPPH assays | 2022 | Vinci, Giuliana; D'Ascenzo, Fabrizio; Maddaloni, Lucia; Prencipe, Sabrina Antonia; Tiradritti, Margherita | |
Quality and Historical Marks of National Interest: The Italian Case Study | 2022 | Vinci, Giuliana; Maddaloni, Lucia; Prencipe, Sabrina Antonia; Ruggeri, Marco | |
A Comparison of the Mediterranean Diet and Current Food Patterns in Italy: A Life Cycle Thinking Approach for a Sustainable Consumption | 2022 | Vinci, Giuliana; Maddaloni, Lucia; Prencipe, Sabrina Antonia; Ruggeri, Marco; Di Loreto, Maria Vittoria |
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile