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Peptidi anti-ipertensivi ed antimicrobici da derivati lattiero-caseari 2003 F, Minervini; Rizzello, C. G.; M, Gobbetti
Peptidi anti-ipertensivi ed antimicrobici da derivati lattiero-caseari 2003 Minervini, F; Rizzello, C; Gobbetti, M
Angiotensin I-converting-enzyme-inhibitory and antibacterial peptides from Lactobacillus helveticus PR4 proteinase- hydrolized caseins of milk from six species 2003 Minervini, F; Algaron, F; Rizzello, Cg; Fox, Pf; Monnet, V; Gobbetti, M
Proteolytic activity of probiotic cells as a potential tool for decreasing gluten intolerance 2004 Gobbetti, M; DE SIMONE, C; DE ANGELIS, M; Rizzello, C; DE VINCENZI, M
Lactic acid bacteria: a tool to produce bioactive peptides 2004 Minervini, F; Rizzello, Cg; Gobbetti, M
Proteolytic activity of probiotic cells as a potential tool for decreasing gluten intolerance 2004 Gobbetti, M; DE SIMONE, C; DE ANGELIS, M; Rizzello, C; DE VINCENZI, M
Proteolytic activity of probiotic cells as a potential tool for decreasing gluten intolerance 2004 Gobbetti, M; DE SIMONE, C; DE ANGELIS, M; Rizzello, C; AND DE VINCENZI, M.
Lactic acid bacteria: a tool to produce bioactive peptides 2004 Minervini, F; Rizzello, C. G.; Gobbetti, M
Angiotensin I-converting-enzyme-inhibitory and antimicrobial bioactive peptides 2004 M, Gobbetti; Minervini, F.; Rizzello, C. G.
Attività proteolitica di batteri lattici del lievito naturale su allergeni da frumento 2005 M, DE ANGELIS; Rizzello, C. G.; DE SIMONE, C.; Farris, G. A.; Turrini, F.; Scala, E.; Gobbetti, M.
Degradazione di proteine allergeniche da frumento da parte di microrganismi probiotici 2005 Rizzello, C; DE ANGELIS, M; FARRIS G., A; Gobbetti, M
VSL#3 probiotic preparation has the capacity to hydrolyze wheat protein responsible for food allergy 2005 M, DE ANGELIS; Rizzello, C. G.; Scala, E.; DE SIMONE, C.; Farris, G. A.; Turrini, F.; Gobbetti, M.
Attività proteolitica di batteri lattici del lievito naturale su allergeni da frumento 2005 DE ANGELIS, M.; Rizzello, C.; DE SIMONE, C.; Farris, G. A.; Turrini, F.; Scala, E.
Antibacterial activities of peptides from the water-soluble extracts of Italian cheese varieties 2005 Rizzello, Cg; Losito, I; Gobbetti, M; Carbonara, T; De Bari, Md; Zambonin, Pg
VSL#3 probiotic preparation has the capacity to hydrolyze wheat protein responsible for food allergy 2005 DE ANGELIS, M; Rizzello, C; Scala, E; DE SIMONE, C; FARRIS G., A; Turrini, F; Gobbetti, M
Probiotics as a potential tool for decreasing gluten intolerance 2005 Rizzello, C
Isolamento di peptidi antimicrobici da latti fermentati 2005 Minervini, F; Rizzello, C; Gobbetti, M
Studio mediante LC-ESI-MS dell’idrolisi enzimatica di peptidi della gliadina coinvolti nella patologia celiaca 2005 Losito, I; DE BARI, M. D.; Gobbetti, M; Rizzello, C; Palmisano, F; Zambonin, P. G.
Isolamento di peptidi antimicrobici da latti fermentati 2005 Minervini, F; Rizzello, C; Gobbetti, M
Attività proteolitica di batteri lattici del lievito naturale su allergeni da frumento 2005 DE ANGELIS, M; Rizzello, C; DE SIMONE, C; FARRIS G., A; Turrini, F; Scala, E
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